Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Cheaty

elfox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pisałem to w innym temacie:

No właśnie nawet nie miałem ani jednej opcji włączonej, by "przyspieszyć kompa" zainstalowałem znaleziony na tym forum program Game Booster, od jego instalacji i zaczęcia używania zaczął mi Siro nie działać, no i wywaliło mnie z tym, choć klikając insert menu się nie pojawiało. Do tego Zainjectował się do Warrocka (komunikat taki był) nim pstryknąłem na Warrock.exe :P Nie wiem co jest :/

Co byście poradzili? Od instalacji plik .dll nie chce się wypakować, w ogóle (podczas wypakowywania słychać dźwięk jakby error, czy coś w ten deseń wyskoczyło, ale nigdzie nic nie ma). Zniknął też plik haka Siro z folderu gdzie go miałem, nigdzie nie ma go :/

Proszę o pomoc, dziękuję.

@Edit Sorki, zapomniałem nazwę tematu dać :P

Opublikowano

To tak zacznij od wyłączenia antyvira i zapory windowsa.

Potem pobierz cheaty jeszcze raz - polecam zmienić injector:

http://www.mpcforum.pl/topic/243428-spis-wszystkich-dziaajcych-injectorw/

Potem jak pobierzesz i masz win 7/vista to uruchom injector jako admin.

I jak dalej nic to reinstall wr i najlepiej zmień cheata jak to ciągle ten sam nie działa.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Nie musisz wypakowywać. Odpal z paczki sam incjector i wyłacz antyvira ;p

/ możesz jeszcze pobrać inny injector tylko zmień jego nazwę na taka samą co .dll np. elfox.dll / elfox

@up szybszy

POMOGŁEM ? DAJ LIKE

Chętnie ofiaruje pomoc

:)mu_eye11.gif

Opublikowano

Hm.. pobrałem Twój D1widQ hack i on normalnie się wypakował. Poprzednio z Siro też miałem taki problem, może to wina tego pliku, często crashował, cóż, dzięki za porady :)

Opublikowano

Refresh:

Zakończenie sprawy:

Odkryłem co nie tak :P W McAfee jak wyłączam skanowanie w czasie rzeczywistym - mogę używać pliku, wypakować itd. (Siro hacka), ale potem jak włączę skanowanie ów, to mi znika. Tak się bawić i bawić można długo. Ale znalazłem w programie opcję "Elementy zaufane i poddane kwarantannie" :D plik.dll zmieniłem na zaufany i gitara :P

Można zamknąć! Dziękuję za pomoc i wskazanie tropu :D Najpierw bawiłem się zaporą, potem skanowaniem i doszedłem to tego :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...