Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta

Shinset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym sprzedać konto, ale nie wiem ile jest warte.

400+ wins, 1,4k elo, 35 champow, +7 stron run, 6+k ip, 14k rp, 11 skinow( większość za 975rp)+ 3 darmowe, nick bez żadnych xxx, pl, EuW.

16435562.jpg
Opublikowano

Około 50 zł, podaj dokładne nazwy skinów.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Samo 14k rp jest warte trochę więcej niż 50 zl,,,,

@up Nightraven Fiora, Mafia Miss Fortune, Winged Hussar Xin Zhao, Sinful Succulence Morgana, Glacial Olaf, Frosted Ezreal, Infliltrator Irelia, Jailbrake Graves, Galactic Nasus, Aristocrat Vayne, legendarny na Twitcha i Zileana.

16435562.jpg
Opublikowano

Ogl ceny sa male ,dlatego ze nikt takiego konta raczej nie kupi(po prostu sie nie oplaca np takie 1700 elo kupowac przez newbie bo i tak spadnie (patrz 90%graczy : O)

xxxx Down

Elo hell do 1700-1800

Opublikowano

14k rp to jest 4x 3500rp, a jeden pakiet to 20 euro soł? Matematyka leży, do szkoły zapraszam ;) Samo konto troszkę lipa, ale tak myślę, że koło 250 ziko polecisz za same rpki, elo też niezłe jak ktoś chce zacząć grę od w miarę normalnych teamów, a nie trollskiego "hyper elo hell".

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...