Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] JEBNIĘTA GRA..

mar123cel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JA PIER*OLE... CZY WY TEZ TAK MACIE?

JEBANE NEOSY BEZ SKILLA CHCA WAS KIKAC?

ZA CO? ZA SKILLA KUR*A?

ZJE*ANE JEST W TEJ GRZE TO ZE SIE DA KIKAC.. MOGLI BY SIE POSTARAC ZEBY HAKOW NIE BYLO..

A NIE NA LATWIZNE POSZLI I KAZDY PEDAŁ MOŻE KIKAC ZA SKILLA.

DA SIE COS Z TYM KURWA ZROBIC?

DA SIĘ WYTĘPIĆ NEOSÓW I DZIECI BEZ SKILLA?

NIE KURWA !

I <3 GRUBSON

JEŚLI KTOŚ MOŻE SZUKA CLANU TO SERDECZNIE ZAPRASZAM DO CLANU L2P.

link: http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=221019

Opublikowano

Po 1.Nie klnij tyle.

po 2.Na hckerów nic nie poradzisz.W dosłownie każdej! grze przez neta jest choć garstka hckerów która nawet z dnia na dzien się powiększa.

po 3.To tak samo mnie wkurza ze kickają za skilla...Uważam,że powinni zamiast kick dać odrazu Raportowanie.Tak jak w Combat Arms.

@down@

mnie zgłaszasz,czy jego?

mca.png
Opublikowano

Szczerze mnie też wkurza jak tylko strzele więcej head'ów czy coś, to odrazu hack, że jestem noob'em i zaraz kicki na mnie .. Niektórzy nie kickają tak za nic, no ale co poradzić ..

Opublikowano

też tak mam niestety zwykle mam staty 20/1 na knife -.- i prawie zawsze kick

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Ja popieram założyciela tematu ale nie mógł byś napisać tego w inny sposób. Też nie raz dostanie kika przy statach 20 : 2 i strasznie mnie to irytuje ale taka gra :)

8352853_13_1.png

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

Może i mniej hackerów, ale zawsze jacyś będą, więc na to samo wyjdzie .. Poza tym ja najczęściej gram na UK1 lub UK2, więc co to za różnica .. Ci ludzie działają że tak powiem, na przekór -.- Jak widzą że mają hackera w team'ie, a słabo im idzie to on nie ma hacków itd., choć to ewidentnie widać .. A gdy ktoś przeciw nim sie pojawi to zaraz, hack itd., nawet jeżeli typ nie ma hack'a, a jest na tyle dobry żeby sobie poradzić, to i tak go wykickają żeby mieć szanse na to, że tamci zrobią to samo ..

Opublikowano

Ludzie używajcie Polskich słów. Połowa słów jakich używacie to zagraniczne słowa. Czemu zamiast knife nie możecie napisać u umiejętności ? Jak dla mnie to to lepiej wygląda. Albo zamiast knife nóż. Później czytają to niestety takie niedorobione dzieci w wieku 10 lat i się zmieniają w takie dzieci neo pieprzące w tramwajach dla przykladu: A ja to ostatnio złapałem taki Rage ,że miałem multi killa czy coś w podobie. Po prostu na mdłości się zbiera jak trzeba takich dzieci słuchać.

Opublikowano

Miałem coś takiego że założyłem serwa Ghost match na Lost Relict`s.

Podłożyłem pakę na B, i wbiłem się ze skrzynek w takie miejsce jedno (pewnie je znacie).

Przybiegło 2 typów to zeskoczyłem, 1 pakę rozbrajał i go zabiłem (Knife`m = nożem [zwykłym]), 2 przeskoczył przez okrąg (ten z tym niebieskim światłem :D) to sobie kucnąłem i go zabiłem... Właściwie to nieistotne poprostu ściąłem 4 typów z noża.

A potem każdy do mnie : 1 hit kill, ohk nuub itp., a za chwile "You have been kicked from server...".

No i jak w to grać? Ktoś ma skilla i odrazu cheater. A lata tylu typów na speed crouch i zabija każdego speed knife`m i nikt ich nie kicka, bo w ostatniej sekundzie z 1 głosu przeciw robi się 8... Może to lag, albo hack.

Nie wiem.

Nie mam zamiaru znowu grać w to gówno.

Opublikowano

@2up jak chodzę na angielski też jestem niedojebanym neo bo mam 16 lat ?

Pierdolisz człowieku smuty że czytać się nie chce OMG .

@up popieram cie miałem staty 9/0 i :

QQ:Nuuuub walllller looooool kiiiiick

FckNAAB:OMG fuck shit nub you mutherfucker kick report hak ...

Tacy ludzie nie mają skilla a ja choćby nie mam na snipe skilla bo zawsze na prisonie mam staty 4/11 ale takich głupot nie piszę ... -.-

PzD3 all

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...