Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Komenda //wand

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Mam do Minecraftowiczów pytanie...

Otóż, po wpisaniu komendy //wand wyświetla mi się napis że nie ma takiej komendy... Proszę o pomoc..

P.S. Minecraft 1.2.3 ;]

KowalskixD.png
Opublikowano

Ja gram na singleplayer ... Nie mam swojego serwera ...

Kiedyś grałem na SP na 1.8.1 . I działał ... A teraz nie działa ;/// Nie wiem dlaczego

KowalskixD.png
Opublikowano

facepalmmmmmm...

//wand jest pod worldedita który jest z SPC

masz downloada:

http://www.minecraftforum.net/topic/94310-123-single-player-commands-v32-official-download/

Opublikowano

Jak chcesz żeby world edit działał na SP to oprócz world edita wgraj wszystkie pliki w minecraftj.jar zamnknij minecraft.jar i plik WorldEdit.jar daj do folderu bin (NIE DO MINECRAFT.JAR!!!)

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Megafacepalm ... Gdybym nie miał SPC to bym nawet nie pisał że mi nie działa. Aż taki zacofany nie jestem ... Mam SPC na Singlu.

Problem tkwi w tym że wpisuję //wand . Ale wyświetla mi się " Command not found - //wand " ...

@ edit ...

Dobra, dzięki wam za pomoc xD Ogarnąłem że miałem wgrane SPC nie pod tą wersję xD ...

Ale jeszcze jedna prośba . Komenda którą się stawia klocek np. 1 na ten zaznaczony obszar ;d Bo zapomniałem xD

KowalskixD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...