Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Własny Server Brak Połączenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam taki problem z minecraftem gdy mam wszystko ładnie pięknie zrobione folder Minecraft Server a w nim pliki world banned-ips itp w server(.properties) ustawiłem jak należy gdy jest port 25565 i ip ze strony znalezionej z google gdy wyszukuje moje ip wkleilem je do ip-server i gdy zapisuje i włączam Minecraft_Server.exe jest do momentu [WARNING] Perhaps a server is already running on that port?

Sposób no hamachi

2.Sposób z hamachi

Gdy ip wkleje ip z hamachi który znajduje się pod moim nickiem jest wszystko ładnie pięknie(w konsoli pokazuje done)minimalizuje, włączam Minecrafta biore bezpośrednie połączenie ze serverem. Jest 30 sekundowe łączenie później wywala i jest komunikat Connection refused: connect dodam że porty odblokowalem w zaporze(Win 7) oraz wyłączony antivirus

nfsw_MAXXSONY.png
Opublikowano

mam stałe ip,zapora caly czas wylaczona, antivirus tez, jedynie porty zrobilem jak na tutorialu tu gdzies na forum, minecraft----TCP----25565----Wszystkie połączenie a drugi to minecraft_1----UDP---25565---Wszystkie połączenia

Problem rozwiązany. w ipconfig pomyliły mi się 2 tabelki z ip ;)Temat do zamknięcia ;)

nfsw_MAXXSONY.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...