Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] indexy map

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z niektórymi mapami a dokładniej z ich indexami, żeby mi czytało mapę index musi być max do ok 30 inaczej nie czyta map.

Wgrałem nowe Game ale nadal to nie naprawiło mi mojego problemu.

Proszę o skierowanie mnie do odpowiedniego tematu bądź o pomoc w komentarzach. Pozdrawiam

Opublikowano

30 map czyli indexy do max 30 czy mogą być większe ? Ponieważ DT nie czyta mi z indexu 66 a przy indexie 19 juz czyta. . . Siedzę od dłuższego czasu przy tym ale żadnych efektów mojej pracy .

Opublikowano

30 map czyli indexy do max 30 czy mogą być większe ? Ponieważ DT nie czyta mi z indexu 66 a przy indexie 19 juz czyta. . . Siedzę od dłuższego czasu przy tym ale żadnych efektów mojej pracy .

W game jest nałożone ograniczenie do max 32 map na jednym chennelu

sygnatura2.png

Opublikowano

Jeśli dodam powiedzmy 30 map do channel1 i drugie przykładowo 30 map do channel2 a następnie wszystkie razem do game 99 to będzie odpalać wszystkie ? Bo z tego co patrze samych podstawowych map wyjdzie mi znacznie ponad 30 .

Same podstawowe indexy map z tych tematów --->http://www.mpcforum.pl/topic/466860-tut-nazwy-map-w-ftp/ oraz --->http://www.mpcforum.pl/topic/387882-poradnik-przypisane-id-map-do-ich-nazw/

Opublikowano

SkaCzus jeśli dodam indexy map do channel2 a serwer będzie miał odpalone tylko ch1 to odczyta mi mapy czy muszą być włączone oba ? Jestem w tym zielony a mam z tym wielki problem.

Opublikowano

I w tym mam problem jak napisali UP . Game czyta tylko 32 map z jednego channel'u

Myślę że temat można zamknąć ponieważ Qentinios mi wszystko wyjaśnił . Podziękowania dla niego. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...