Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osób chętny do zabawy w nabijanie refów

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam kanał vt wszystko moim celem jest zabawa na robienie 5 kont i granie nimi czyli po prostu zgadujemy sie na 3-4 h robimy kilka kont zamieniamy sie refami zakładamy na refach konta .

Szukam 5 ogarniętych osób na Nordic-West (tam gdzie ruski) chodzi mi o szybkośc nabijania im bardziej ogarnięty gracz tym lepiej dla nas : )

Wszystko polega na tym że ty mi dajesz swojego refa ja Ci daje swojego i tworzysz konto ^^ zgadujemy sie na gre i lecimy .

Zgłaszamu się tu jeśli admin nie zamknie mi tematu lub na pw.

Moim celem jest nabicie 200 refów = 800 bostów na winy ^^ czyli około 160 tys pz :) no i te nasze 10000 riotsów ^^

Opublikowano

Mogę zrobić, ale nie 200 bo od 200 sprawdzają i bana można złapać. Pisz na PW, jak coś to mogę nabijać tylko w piątek-niedz.

Opublikowano

Niby tak ale przez program Tora to ominiesz masz tam różne IP i rejestrujesz się możne i Wolno bo niezywkle zamula neta Tora ale potem grasz na swoim IP więc rejestrujesz się na zagranicznym a grasz na swoim Polskim :)

Opublikowano

ja to tutaj ładnie obramuje osoby chętne kanał vt mam tylko czekam na swojego głupiego laptopa który jest w serwisie ale w tym tygodniu bd zwrócony lepiej pograć z osobami z forum niż z ruskami ^^

Opublikowano

Mogę zrobić, ale nie 200 bo od 200 sprawdzają i bana można złapać. Pisz na PW, jak coś to mogę nabijać tylko w piątek-niedz.

Bo pierwsze - bana niema nawet jak sam nabijasz. Nie gadaj głupot.

Po drugie - w końcu sam sobie nie nabijasz, nie ?

Co do tematu, kiedy to mniej więcej będziecie grać ? Bo jak coś to mógłbym się pobawić, ale to dopiero za jakieś 2 tyg.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja myślę że spokojnie musisz dać trochę czasu ja obecnie jestem bez laptopa a co do tematu podam kanał vt a nawet zakupie specjalny kanał dla nas przecież po prostu gracze z forum bd wymieniać się refami i bd sobie nawazjem nabijać bd mieli przy tym zabawę oraz trochę darmowych ip boots na konto ^^ tak mi się wydaję ale chcę złozyć mega ogarnięty team w którym bd miał 5 osób która dziennie by robiła po 5 kont ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...