Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] plugin Jobs bukkit 1.2.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siEma MpcForumowicze;D

mam do was prośbę, od 2 dni stale szukam działającego pluginu ,,Jobs'' naprawde znalazłem ich wiele dziesiątek ,ale każdy nie działał jak trza..

Problem jest taki ,że powiedzmy Instaluje Jobs'a do programu TotalCommander połączony z moim serverem oczywiście do folderu Plugins i normalnie jak sam plik .jar wrzucam i uruchamiam to pojawia sie folder ,czyli poprawnie, ale w tym folderze znajduje sie jeden plik. no i uruchamiam serva,wbijam piszę /jobs,/jobs browse to nic nie wyskakuje kompletnie nic jakbym tego nie wpisał.. ani na konsoli ani nic. słyszałem ,że to tego pluginu jest potrzebny IConomy więc go ściągnąłem ale tak samo nie działa:/

Proszę nie mówcie ,że nie ma jobs'a do bukkita 1.2.3 gdyż znam server gdzie jest ten plugin.. ale HeadAdmin nie chce go dac:(

Może wiecie w czym problem?

Ten kto pomoże oferuje mu Gracza ,,member'' coś jak vip ,ale nieco lepiej na okres 1 miesiąca.

Oraz szukam chętnych z 2 osób do nakręcenia filmiku prezentującego server..

Jak ktoś bd chciał to podam ip..

serv ma 10 slot,bo mało kasy mamy ;D jak będą płacić za mod'a/admin'a to może zrobie więcej slotów ;D

PROSZE O JAK NAJSZYBSZĄ POMOC! jakieś screen shoty potrzebujecie? piszcie;D

Opublikowano

mam podobny problem,.

iConomy i ChestShop mi dzialaja ale niestety Jobs nie. Tak samo komedy jobsa nie dzialaja i tak samo sie zainstalowal.

A w komendzie /plugins wszystkie pluginy swieca sie na zielana a Jobs na czerwono.

Nie wiem dlaczego tak jest :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...