Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Mod + ModLoader = MINECRAFT CRASH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Mam problem gdy instaluje moda , mod loadera jakiego kolwiek moda to minecraft ulega crashowi . Pomoże ktoś?

Za TRAFNĄ odp . Daje Lajki .

Zbieram LAJKI :D

Brzydki , zły i szczery...

Opublikowano

A jak nie ? Czarny ekran jest jak nie usunę meta-inf . Ale CRASH jest jak coś się z jarem stanie. JA CHCĘ wiedzieć o co chodzi...

Opublikowano

Zainstaluj najnowszą Javę 7, sprawdź czy mody są kompatybilne z twoją wersją Minecraft'a i usuń META-INF

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Ha-ha-ha? Jedynie do too many items? Chyba śnisz. ModLoader działa z każdym modem. Usuń meta-inf, wgraj modloadera. Włącz grę i zobacz czy działa, jak tak to wrzuć moda. Jeśli nie działa to wina moda, zobacz czy ten mod jest na tą samą wersję.

Opublikowano

Nie jest tak czasami, że wgrywasz moda na 1.2.3, a masz minecrafta 1.2.4? Ja też mam takie błędy z modami odkąd jest 1.2.4.

Opublikowano

... Widać , że nie wiecie w czym problem ... Mam minecrafta 1.2.3 Mimo tego że updatuje podmieniam jara na 1.2.3

TU CHODZI O COŚ Z MOD LOADEREM RACZEJ...

Opublikowano

Jakiego moda wgrywasz?

Wgrywam Furniture Mod.

Nie jest tak czasami, że wgrywasz moda na 1.2.3, a masz minecrafta 1.2.4? Ja też mam takie błędy z modami odkąd jest 1.2.4.

Nie tak nie jest.

Ha-ha-ha? Jedynie do too many items? Chyba śnisz. ModLoader działa z każdym modem. Usuń meta-inf, wgraj modloadera. Włącz grę i zobacz czy działa, jak tak to wrzuć moda. Jeśli nie działa to wina moda, zobacz czy ten mod jest na tą samą wersję.

Jakąś dyskusję tu robisz?

Zainstaluj najnowszą Javę 7, sprawdź czy mody są kompatybilne z twoją wersją Minecraft'a i usuń META-INF

Mam Javę 7 . Mody są kompatybilne . Usunąłem meta-inf

meta-inv nei dopuszcza modów

Zamierzałeś mnie o tym poinformować czy co?

Próbowałeś zainstalować moda i mod loadera do minecraft.jar?

Mega facepalm ...

A do czego miałem instalować ? Do .minecraft? Bo twoje pytanie jest żałosne .

mam tak samo a jak sie minecraft nie crashuje to nie dzialaja mody poprostu HELP

Nie umiesz wgrywac :D

Opublikowano

PRZEINSTALUJ całego .minecraft ponieważ ja miałem to samo miałem folder mods w nim były mody ze starszej wersji i jak wgrywałem modloadera to sie minecraft psuł. A jak usunołem mods i wgrywałem modloadera z innymi modami to chodziło

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

usuń minecraft .jar pobierz modcraft zainstaluj modloader i potem moda ręcznie albo jeżeli jest w modcrafcie to z modcrafta ;)

za duża sygna RMCF <3

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

domyślam się,że chodzi o to,że pojawia Ci się informacja o crashu,info o twoim systemie i po 2 sekundach wyłancza Ci się MC.

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...