Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][Disconnect]DC universe problem

kamilg1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcialbym zadac pytanie.

Czy ktos juz rozwiazal problem z disconnect'ami ?

Chodzi mi o to ,ze jak sie wejdzie :

*Wlaczamy gre

*Logujemy sie

*Tworzymy postac/Odpalamy gre

*Disconnected from the server (i na ekranie pojawia nam sie tak jak by zaglada calego DC universe )

Prosze o szczegolna pomoc bo ja nigdy jeszcze w ta gre na komputerze nie gralem : ( i kiedys ja sciagnolem i mialem te disconnect a przez support dowiedzialem sie tylko to

ze musze sie spytac cos dostawcy internetu !! Prosze o szegolna pomoc ; (((

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Opublikowano

tez mam problem z ciaglym 'disconnected from the server' ..

nie jest to raczej kwestia neta bo gram w inne mmorpg i gry przez neta i nie mam problemow z łączem.. ani lagow ani dropow - wszystko smiga, a w DC jak na zlosc ciagle mnie wywala..

dodatkowo kumpel ktory ma neta od tego samego dostawcy (mamy radiowke), tez nie ma problemow z gra ..

czy to moze byc wina mojego nedznego komputera? (Mam Pentium IV - 3ghz, 3gb RAM , grafika : Geforce 7300 GT 512mb)

szczerze watpie zeby to byla wina slabego kompa, bo gra chodzic - chodzi :P ..

ma ktos jakies rozwiazanie, albo pomysl co moze powodowac ten problem?

Opublikowano

Ten problem może być wywołany przeciążeniem serwera. Czasami serwer jest przepełniony graczami i albo gra nie chodzi płynnie, albo po prostu odłącza nas od serwera. Jedynym rozwiązaniem tego problemu jest odczekanie godziny, dwóch, aż miną godziny szczytu.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Em... Dziekuje ale jak tak mialem co godzine ; ( a moze to dlatego bo gralem kiedy ''JUZ'' Wlaczyli server'y

Nie wiem... dla was sciagne i zobacze .. ; P Aha! Marselo , powiedz mi prosze czy fajna jest ta gra ? i dobrze sie gra za kase ? : ) i mam pytankko jeszcze jedno: )

Czy jak kupie cos za ''real'' kase to bede mial jakies inne konto (chodzi mi o grade[stopien: gold,silver,copper,legendary something like that]).

I czy jak nigdy nic nie kupie to mi sie nie oplaca grac?

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...