Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pare pytań

rafcioza12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) ile zajmie mi wbicie postaci pod fb z 20 do 30lvl będe ją na bo expił

2)opyla mi sie zrobić sure wp 42lvl na metki 45,50,55lvl jeśli mozna to prosze o przykładowe eq dla tej postaci

3) szkaty biologa za ksiegi klątw i te na wyższy lvl sellać czy otwierać

4)szkaty wodza orków sellać czy uzbierać pare i otwierać

daje lajki, z góry dzięki za pomoc

worldoftanksj.jpg
Opublikowano

1) ile zjmie mi wbicie postaci pod fb z 20 do 30lvl będe ją na bo expił

2)opyla mi sie zrobić sure wp 42lvl na metki 45,50,55lvl jeśli mozna to prosze o przykładowe eq dla tej postaci

1. 1 dzień max.2.Tak oplaca się, eq +9 z deffem oraz HP.3.Hm, ja bym otwierał, chyba że chcesz zarobic i nie ryzykowac.4.Otwierac :D bo i tak szajs dropi ;x

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

1) ile zjmie mi wbicie postaci pod fb z 20 do 30lvl będe ją na bo expił

- Inną postacią ? Szybciej będzie jak będziesz expił na dzikusach do 26, od 26 do 30 pustynia, mental ofc.

- Tak. Eq: wyzywka +8 (zrób sam, ulepszacze wydropisz na pustyni expiąc postać pod fb), okrągła +6, mistyk z 1-1.5k hp, nawet +4,

wisior 1-1.5k hp, ebo +8/9, srebrna +9, butki 1-1.5k, fms śr 20% +. Z takim ekwipunkiem metki powinny ładnie schodzić bez buffa.

- Sprzedawaj

- Sprzedawaj

52287137559562145640.png

Opublikowano

1) ile zjmie mi wbicie postaci pod fb z 20 do 30lvl będe ją na bo expił Od 2 do 4 godzin.

2)opyla mi sie zrobić sure wp 42lvl na metki 45,50,55lvl jeśli mozna to prosze o przykładowe eq dla tej postaci Moim zdaniem lepiej stworzyć woja bodego 35lv na metki w m2 :)

3) szkaty biologa za ksiegi klątw i te na wyższy lvl sellać czy otwierać Ja bym otwierał ;)

4)szkaty wodza orków sellać czy uzbierać pare i otwierać Otwieraj.

Opublikowano

1) ile zjmie mi wbicie postaci pod fb z 20 do 30lvl będe ją na bo expił - okolo 2 - 3 godzin

2)opyla mi sie zrobić sure wp 42lvl na metki 45,50,55lvl jeśli mozna to prosze o przykładowe eq dla tej postaci - lepiej woja body z aurą i berkiem na m na metki w m2. łatwo znaleźć i szybko. 45/50/55 metki trudniej, bo dużo osób liczy na kamole.

3) szkaty biologa za ksiegi klątw i te na wyższy lvl sellać czy otwierać - zależy ile cena tej szkaty, a ile cena kamola.

4)szkaty wodza orków sellać czy uzbierać pare i otwierać - ja bym sellał, gdyż nic ciekawego praktycznie nie dropi

Opublikowano

1. 1 Dzień.

2. Na metki to bardziej body , ale jak chcesz. Eq z 2k hp , fms śr + 25% z kd +3/4 , Tarcza na 41 z NNO i lecisz.

3. Zależy jaka cena , jak wyższa to sellaj , jak śmieć to otwieraj

4. Otwieraj bo i tak kupa poleci a to tanie jest.

d113e6bd9c03f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...