Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Dziwne coś :D

DumbaS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak od 5dni gram w BF B4F i zawsze grałem na małym ekranie, nie wiedziałem że można zmienić w opcjach xD no ale jak już zmieniłem to podczas gry bardziej mnie laguje i mam jakieś co trochę dziwne czarne przez cały ekran paski. Niestety może to wina kompa bo za wypasiony to on nie jest... ( niestety to jest notebook -.-... Stary się popsuł xD za dużo BF BC2) da się tego jakoś pozbyć ??4

Daje LajKi

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Próbowałeś reinstall??

Jak nie zadziała to może zmień grafikę pasującą do twojego ekranu czyli np. 1024x768 :)

Opublikowano

Próbowałem na każdym ale niestety dalej mam tak ;/ chociaż powiem że nie zawsze się takie coś robi. Tylko jest jeszcze problem z tym że jak gram na Low to lagów prawie nie mam a jak zmienię na Medium to się grać nie da... i chyba pozostaje mi grac na małym.

Specy podam zaraz ale wolałbym nie bo się ośmieszę xD

@Edit:

System Operacyjny: Windows 7 64bit

Model: ASUS Notebook K40IJ/K50IJ Series

Procesor: Pentium Dual-Core CPU T4500 2.30GH

Karta Graficzna: Intel Graphics Media Accelerator X4500M ale nie jestem pewien czy to ta... W każdym razie i tak w nim jest h*****

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

JEst już taki temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/584779-problemdziwne-kreski/

Wnioskuję, że to przez Twoją kartę graficzną. Możliwe, że jedynym rozwiązaniem będzie kupno lepszego sprzętu.

@sorry

mój błąd.

Opublikowano

On pisał o paskach na postaci a nie w grze... to jest zasadnicza różnica. A kompa za niecały tydzień może będę miał tylko narazię chce se pograć jakoś normalnie w BF P4F.

Ram: 2GB

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Zaraz zobaczę i dam Edita.

@Edit: Jak nie jestem na żadnym serverze to do 210 zasysa, jak gram to do 700

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Nie wiem :D szczerze nie patrzyłem ale patrząc jakie gry chodzą tak i tak to podejrzewam że ok. 64mb. A no i jestem niestety zmuszony do grania na oknie tylko trochę lipnie się na nim gra ;/

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

xD wiem ale i tak jakoś na Low chodzi ;P Dobra szkoda zabawy.

Temat do zamknięcia.

OWSLA-530x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...