Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ban dostałem za nic?!

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 31 czy tam 32 lvl w warrocku. Ostatnio grałem w w 2011 roku (nie wiem którego miesiaca) i dzisiaj chce zagrać i patrze

"Your Accouns Has Ben Blocked" Potem pomyślałem sobie

"Jaja sobie robicie ze mnie"? Ale oczywiście email i haslo pamietam.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Możliwe, że zbyt długo konto było nieaktywne i to dlatego. Napisz do supportu z zapytaniem o zaistniałej sytuacji.

bez reklam.

Opublikowano

Możliwe, że kiedyś używałeś hacków, a oni Ci je zablokowali podczas massbanów. Nie zawsze hackerzy są banowani z dnia na dzień.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano
A jaką mam treść tego napisac? I wgl jak?

Napisz po swojemu na supporcie, na końcu dodaj załóżmy hmm " my english is very little because i from Poland "

bez reklam.

Opublikowano

A jaką mam treść tego napisac? I wgl jak?

I tu pojawiam się ja.

Masz tutaj poradnik jak wysłać i co wysłać (wzory):

http://www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisac-ticketa-wzrory-ticketow/page__fromsearch__1

#

no i wystarczy. nie ważne czy używałeś długo i jak dawno.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Możliwe, że kiedyś używałeś hacków, a oni Ci je zablokowali podczas massbanów. Nie zawsze hackerzy są banowani z dnia na dzień.

Uzywałem. Ale dopiero jak miałem 1lvl az chyba do 7. A potem działałem bez

Opublikowano

No ja wam nie rozumiem ludzie zakładacie na forum hakerskim temat dostałem bana za nic...Po czym przyznajecie się do hackowania.

Nie banują kont za to że ktoś nie grał na nim nawet przez 5 lat.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to kurwa jak grałem ostatnio 5 miechów temu to normalnie grałem ale bez hacków. I patrze ze mam konto zbanowane

Opublikowano

@

noopr0 To nie jest forum hackierskie :) Tylko zwykłe forum z grami. Że jest taki dział hacki boty mody i wg to nie znaczy że to forum jest ,,hakerskie" bo wcale nie jest. Są również działy w których się pomaga i wg. A jak nie wiesz to się nie udzielaj. Co do tematu kilka dni temu dostałem bana 23 lvl 0 hack 0 ! Nawet nie piszę ticketa bo bez sensu : ) Poprostu skończyłem z internationalem. Gram teraz w warrocka Taiwan.

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

Używałeś hacków, więc bana dostałeś. Nieważne czy to było rok temu - oni itak to mogą wykryć.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...