Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Doświadczenie

rafix2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Czy jeżeli gram pól mapy Szturmowcem, a drugą połowę mapy Inżynierem to pod koniec mapy sumuje się punkty zdobyte wszystkimi klasami?

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie.

W trybie Team Deathmatch, gdy się dednie to wyświetla się menu odrodzenia. To po co ludzie używają defibrylatorów, jak mogą się respić przez menu odrodzenia?

Opublikowano

Może chcą się odrodzić w tym miejscu w którym byli. Inni gracze za takie odrodzenie dostają punkty chyba więc to nie problem.

userbar.png

kapitan.png

ZBIERAM PLUSY!!!

Opublikowano

Nie. Akcja odbywa się automatycznie i on nie ma na to wpływu. Często tacy reanimatorzy są mile widziani w grze. Wielu graczy ich lubi

userbar.png

kapitan.png

ZBIERAM PLUSY!!!

Opublikowano

Mam jeszcze jedno, ostatnie pytanie.

Po padnięciu wyskakuje okno respawnu. Na górze można zrespić się na graczach, ale czasami nicki graczy są na szaro i nie da się na nich zrespić. I dlaczego jest tylko parę osób do zrespienia się na nich, a nie cały team?

Opublikowano

Po padnięciu wyskakuje okno respawnu. Na górze można zrespić się na graczach, ale czasami nicki graczy są na szaro i nie da się na nich zrespić. I dlaczego jest tylko parę osób do zrespienia się na nich, a nie cały team?

Szare nicki dlatego, że nie żyją. Nie można się zrespić na cały team, bo jesteś w grupie bodajże max 4 osobowej i tylko na tych osobach można się respić.

Opublikowano

Team DeathMatch jest to rozgrywka na 32 osoby. 2 Teamy po 16 osób. Więc w teamie nie ma 4 osób -,-

Chodzi tu o team w grze, możesz do niego dołączyć zyskując dodatkowe bonusy od innych graczy, jak ammo czy przygwożdżenie.

W tym celu podczas gry kliknij drużyna i dołącz do jakiejś.

Opublikowano

Jest 16 osób w np ru/usa ale dodatkowo są drużyny przykładowo alpfa i do kazdej takie druzyny moga wejsc tylko 4 osoby [z toba] i mozesz sie respic tylko na nich.

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Czy jeżeli gram pól mapy Szturmowcem, a drugą połowę mapy Inżynierem to pod koniec mapy sumuje się punkty zdobyte wszystkimi klasami?

Tak

Mam jeszcze jedno pytanie.

W trybie Team Deathmatch, gdy się dednie to wyświetla się menu odrodzenia. To po co ludzie używają defibrylatorów, jak mogą się respić przez menu odrodzenia?

Jak kogoś reanimujesz, to mu nie zaliczy, że go zabili.

Ale jeżeli np. ja kogoś reanimuje to jemu wyskakuje okienko czy chce abym go reanimował?

Tak. Spacja = Akceptuj, E = Odrzuć

Możesz zrespić się tylko przy osobach ze swojego sqadu, nie teamu (drużyny, nie zespołu). Jak jest na szaro to znaczy, że nie żyje / jest w full pojeździe.

Team DeathMatch jest to rozgrywka na 32 osoby. 2 Teamy po 16 osób. Więc w teamie nie ma 4 osób -,-

2 Teamy = 2 zespoły, a są jeszcze 4 osobowe drużyny.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam, że odkopuję, ale nie chce zakładać nowego tematu, żeby się zapytać. A więc:

- Czy w każdym trybie gry są zespoły?

- Jeżeli kliknie się przycisk "Dostosuj" to są klasy. Pod każdą klasą jest taki niebieski pasek. Czy to jest poziom klasy? Klasy mają poziomy?

- Czy można wejść do gry bez odpalania BattleLoga?

Gość malutki688
Opublikowano

Przepraszam, że odkopuję, ale nie chce zakładać nowego tematu, żeby się zapytać. A więc:

- Czy w każdym trybie gry są zespoły?

- Jeżeli kliknie się przycisk "Dostosuj" to są klasy. Pod każdą klasą jest taki niebieski pasek. Czy to jest poziom klasy? Klasy mają poziomy?

- Czy można wejść do gry bez odpalania BattleLoga?

zawsze przez b logga, zawsze sa zespoly, z paskiem nie kojarze wiec nie wiem

Opublikowano

1. Tak w każdym.

2. Co prawda nie widzę paska, gdyż nie mam włączonego BF'a, ale wydaje mi się że jest to postęp do następnego odblokowania dla danej profesji. Klasy nie mają poziomów, mają odblokowania broni.

3. Nie można.

Opublikowano

W każdej rozgrywce masz możliwość dołączenia do drużyny lecz w Team Deathmatch'u nie możesz respawnować się na członkach drużyny ( spawn w takiej rozgrywce jest przydzielany losowo i spawnujesz się na dowolnej części mapy )

1334584222-U472488.png

Opublikowano

Do końca troche nie zrozumiałem pytania ale postaram się jakoś to zarysować.

Na głównej stronie twojego profilu na battlenecie możesz wejść w informacje o swoim żołnierzu ( klikając w miejsce zaznaczone na obrazku )

1334586010-U472488.png

Gdy gra dobiegnie końca to po naliczeniu punktów na twoim profilu powinien zaktualizować się pasek raportów bitwenych gdzie możesz zobaczyć tabelę wyników w grze każdego użytkownika który grał razem z tobą na serwerze. Są tam zapisane twoje statystyki i dodatki w postaci ,,najlepszych graczy" którzy zasłużyli się czymś w grze ( największa ilość zabitych , największa ilość punktów itp ).

1334584222-U472488.png

Opublikowano

Mam rosyjską wersję. Chce spolszczyć, tylko niewiem który link wybrać.

beztytuuvfy.png

@EDIT

Czy sa serwery BF3 z mapką Zatoka Omańska? Bo ta mapa wychodzi chyba w B2K.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...