Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Za duży ping

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam,

przedstawię Wam bez dalszych wstępów mój problem... otóż, mam dziwny problem, wystepowania duzych pingow na serwerach polozonych "daleko" ( Eu zachod, Eu wschod ( tu jest juz lepiej ale dalej nie wspaniale) i US )... wczesniej nie mialem tego problemu a mialem o WIELE słabszy internet, nie wiem jaka jest tego przyczyna, ponieważ mam przyzwoity net ( toya, 50mb/s, bez limitow )

Spotkaliście się kiedyś z czymś takim, lub moglibyście mi pomoc? Byłby wdzięczny, pozdrawiam :)

Opublikowano

Powyłączaj programy, które mogą korzystać z internetu, typu gg/ skype/ przeglądarka etc.

Chodzi o jakąś grę ? Jeżeli tak- nie wchodź na takie serwery, staraj się grać na serwerach położonych blisko- np. Niemcy itd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrozumcie że pingi nie zależą od prędkości internetu. Jeśli masz radiówkę,modem (limit,zasięg) To nic z tym nie zrobisz. Ping zależy od wielu czynników. Pogoda, przeciążenia, interleaved/fast. Pokaż test ze speedtestu i przez cmd.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...