Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] POLSKI SERWER/TRYBY/WSPÓLNA GRA

xxBURNxx

Wspólne Gry / Tryby itp.  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba wam si? pomys? , oceniajcie.

• TAK
      60
    • NIE
      11
  2. 2. Czy op?aca si? ten temat kontynuowa? ??

• Tak , op?aca
      60
    • Nie , nie op?aca si?
      11
  3. 3. Który chcecie server wybra??

• Alpha
      3
    • Bravo
      13
    • Victor
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , może przeprowadzimy Ankiete , chodzi o to czy w ogóle ten pomysł / projekt ma sens mianowicie chodzi o tryby gry , oznaczanie romów i wspólną gre Polaków.

Pomysły :

Ustalamy sobię wszyscy Serwer i Chanel , może na początku nas być nie wiele , ale z czasem pewno coraz więcej

1. Przykład - Alpha / Chanel 10 / Lobby

dajmy na to że ten pomysł zadziałał , i jest spora garsta polaków przez co możemy się umówić z nimi na prywatny room np. grają Eli

zakładają room z nazwą np. POLSKA z hasłem pl,mpc, lub jakieś inne hasła , większość osób przeglądające forum zna hasło no i chce się dołączyć , podaje pass i gra z resztą w praktyce tak to by się sprawdzało.

2. Przykład - Alpha / Chanel 10 / Lobby <--- All w lobby , teraz pomysł z roomami :

PolExp (dla tych którzy chcą poexpić Exp zaznacza już tryby CF(Cabin Fever),BL(Black Lung),DF(Desert Fox),DT(Desert Thunder) ,NH(NEMEXIS HQ) do tego możemy dołączyć także BM(Blood Money),QR(Quarantine Regen) .

PolEli (Elimination) <-- Pol +3 pierwsze skróty od nazwy tryby

PolElip (Elimination Pro) <-- Pol +3 pierwsze skróty od nazwy tryby , jeżeli tryb składa się z 2 zdań np. Elimination Pro to pierwsze 3 i 1 z 2 zdania czyli Elip

w praktyce poukładane wyglądało by tak :

PolExp:

CF(Cabin Fever)

BL(Black Lung)

DF(Desert Fox)

DT(Desert Thunder)

NH(NEMEXIS HQ)

BM(Blood Money)

QR(Quarantine Regen)

PolEli

PolElip

PolSnd

chyba każdy by wiedział o co chodzi z tymi nazwami i wybrał by coś dla siebię.

+ plusy są takie że zgromadzeni na jednym serwerze możemy się łatwo komunikować , poprzez Chanel chat , ułatwi nam to kontakt przez który możemy się zbierać na wspólną gry , gdy jesteśmy w lobby możemy sprawdzić nazwy roomów Pol w którym grają sami polacy,hasło było by podane na forum jednolite do każdego room`u.

- minusy są takie że nie każdemu taki pomysł przypada do gusty i woli sobię pograć sam z fartem z jakimś polakiem na obojętnie jakim

serwerze niż się pałętać po tym serwerze na którym Polacy przesiadują

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PYTANIA DO WAS WAŻNE

1.Który byście chcieli serwer i chanel żebyśmy wspólnie ustalili na jakie serwery + chanel mielibyśmy wchodzić ??

2.Jakie miałoby być hasło na wszystpie pokoje ??

3.Co byście chcieli jescze dodać , ewentualnie usunąć ??

4.Wasze zdanie na temat tego całego projektu oraz wasze opinie.

WZÓR

Przeczytaj uważnie temat , jeżeli czegoś nie rozumiesz przeczytaj jescze raz , jeżeli nie zrozumiesz nie udzielaj odpowiedzi

1:

1. Odpowiedź

2. Odpowiedź

3. Odpowiedź (nie konieczna,ale możesz dać)

4. Odpowiedź (nie konieczna,ale możesz dać)

2:

Udziel się w Ankiecie

INFO

- Nie pisz beznadziejnego posta

- Dostosuj się do wzoru

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tu nie chodzi o jakieś kradnięcie pomysłów czy też by komuś zaszkodzić , chodzi o wspólną gre , i żeby ten temat z wspólnymi grami,trybami itp był już zamknięty , ważne jest bardzo wasze zdanie i opinia oraz dodawajcie wasze pomysły pomoże nam to wszystkim załatwić ten problem.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP dzięki :P

Chciałbym tylko aby każda osoba która się wypowiada tutaj prócz napisania swojego komentarza odpowiedziała na pytania :

1.Który byście chcieli serwer i chanel żebyśmy wspólnie ustalili na jakie serwery + chanel mielibyśmy wchodzić ??

oraz udzieliła odpowiedzi w Ankiecie :)

Opublikowano
@UP dzięki

Spoko.

Ja jestem za rozwijaniem działu , i pomaganiu userom ;D

Chciałbym tylko aby każda osoba która się wypowiada tutaj prócz napisania swojego komentarza odpowiedziała na pytania :

To napisz w głównym poście ;D

Aby wiedzieli oco chodzi.

Bo wątpie aby latali po postach i czytywali.

I daj to jakimiś kolorkami ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wy chcecie zrobić coś podobnego do MixPola na forum hacker'skim? To nie miało by sensu, jakieś łby by wbijały na hack'ach i po grze. A dobrzy gracze, by dostawali kick'a, bo ktoś, by pomyślał, że hacker.

-.-

Kiedyś grało się na Mix'ie Eli PRo i inne pierdoły, jeżeli zagadasz z moderatorem takiego pokoju to może zrobić ELI pro.

dópa!

Opublikowano

1.Najlepiej Platynium i Charli

2.Może pol1

3.Wydaje mi sie to dobrym pomysłem tylko zeby wypaliło i nikt nie wchodził by z haksami

Opublikowano
Wy chcecie zrobić coś podobnego do MixPola na forum hacker'skim? To nie miało by sensu, jakieś łby by wbijały na hack'ach i po grze. A dobrzy gracze, by dostawali kick'a, bo ktoś, by pomyślał, że hacker.

Spokojnie.

On chce tylko pograć z kimś tutaj z forum.

Lepiej z forum grać z kimś czy szukać pośród tylu millionów graczy kilkunastu polaków ?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

1.Najlepiej Platynium i Charli

2.Może pol1

3.Wydaje mi sie to dobrym pomysłem tylko zeby wypaliło i nikt nie wchodził by z haksami

Jeżeli większość będzie odpowiedzi podobnej do cb to wypali , wystarczy chęć ludzi , uważnie przeczytać , dać głos na ankiete no i oczywiścię odpowiedzieć na pytanka , jeżeli wszyscy się dostosują nie będzie problemu z tym projektem , oraz każdy może dodać coś od sb przecież

2. mi tu pasuje najlepiej hasło pl z małych ale zobaczymy jak inni gracze będą to oceniać

Opublikowano

To niech 1 osoba wymyśli serwer, nazwę pokoju i hasło do niego, niech to będzie podpięte i róbcie te pokoje codziennie to może sie przyjmie...

Ja gram MixPOl więc i tak mnie nie zobaczycie tam z wami..

Zróbcie hasło takie jak na mix pol i tyle..

76561198090890807.png

Opublikowano

@up inne narodowości mogą sie skapnąć

no i widzisz znalazłeś tutaj smaczek , czyli trzeba wymyśleć inne hasło , najlepiej jak ludzię odpowiedzą do końca bo narazie w kilka osób nic nie zdziałamy , tylko martwi mnie to że większość wypowiedzi będą takie bez odpowiedzi ... , może moderator niech usuwa nie potrzebne posty.

dam edita i dodam mały wzór wypowiedzi.

PS: jak skapną się hasło , edytuj swój pierwszy post 3 albo 4 dopisz że pl hasło mogą znać Europejczycy

Opublikowano

Wrrr jak masz nick w CA :D tez gram na Mix Pol

ps zara wbije do was BURN

eee daj zeby mozna bylo wbic podczas gry

Opublikowano

1.Który byście chcieli serwer i chanel żebyśmy wspólnie ustalili na jakie serwery + chanel mielibyśmy wchodzić ?? Najlepiej alpha , chanel 6

2.Jakie miałoby być

hasło

na wszystpie pokoje ?? - mpcforum

3.Co byście chcieli jescze dodać , ewentualnie usunąć ??- Nic dodać nic ująć

4.Wasze zdanie na temat tego całego projektu oraz wasze opinie. no przydało by się pograć , z polakami jak znam życie zaraz będzie , Hacki off

<_<

<_<

<_<

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

- Ja osobiscie platyne bo wiecej expa idzie. Ew. na victorze.

- mpc moze

- nic dodac i odjac

- Dobry pomysl

beznazwygr.png

Opublikowano

grałem dzisiaj rozgrywme BRAVO / ch6 / room 63 / hasło pl i się sprawdziło jako tako full rooma nie było ale , śmiechowo troszkę było :D , trochę wyzwisk oczywiście ironicznych ,podpowiadań xdd i zabawy :P , było jak było ^^, SS:

http://imageshack.us/g/801/combatarms01w.jpg/

także 4fun był :) , zapraszam jescze raz do oceniania

rozgrywka BRAVO / ch6 / room 63 / hasło pl już nie aktywna ^^,

Opublikowano

Server : Victor

Channel : 1/2

Nazwa : MixMPC

Hasło : kópa(ó - zagraniczni nie wejdą bez PL znaków na klawiaturze)

Choć pewnie wbijaliby z hackami wiec nQ

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Myślę że powinniśmy opanować serwer victor bo lowranki nie mają tam wstępu co lepie dla nas ;) channel to obojętnie który ;)

nazwa rooma : myslę ze nie tylko związane z mpc lecz z wszystkimi polakami więc np room o nazwie PolskiMix <Eli/Eli pro / Qr/ FT idt ;D> hasło z polskimi literami czyli np tak jak wyżej "kópa"

Zasady panujące na roomie się jakieś wytyczy < w zaleznosci od trybu > , całkowity zakaz modów i hacków , zawsze ktoś z elitką powinien zasiąść za mastera.

Myślę że w tym Polskim Mixie można wprowadzic takie coś jak EXPLO only , zabawa jest świetna bo już sam grałem ;D

POLSKA PRZEJMUJE COMBATA !! ŁĄCZMY SIĘ ;D

informujcie kiedy startujemy z tym projektem ;P

bez youtuba

Opublikowano

Polska przejmuje filmiki na YT... i wygląda to żałośnie.

Teraz chcecie "przejąć" któryś serwer...

Polecam ten black marketowy.

dafuq?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nikt nie będzie specjalnie kupować Nx'ów by pograć z nami.

Najlepiej na Victorze, bo Low Rangi(przeważnie hacki) nie będą mieli wstępu.

Pomysł całkiem, całkiem, choć równie dobrze można wbić na mixpola

Dane MixPola :

Server : Victor ch 1

Nazwa Rooma : MixPol

Hasło : dópa

1326663273-U247153.png

Opublikowano

Nikt nie będzie specjalnie kupować Nx'ów by pograć z nami.

Pomysł całkiem, całkiem, choć równie dobrze można wbić na mixpola

Dane MixPola :

Tylko że..wy nie rozumiecie.

On nie chce robić kolejnego mix pola.

...

Nie chce mi się już tłumaczyć ;/

Polski room z każdym innym trybem i tyle.

Eh

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zróbmy Victor ch2. hasło na każdy room bedzie: kópa a nazwy MixPol i końcówka np. MixPol_Qr albo MixPol.Qr. . Portugalczcy mają roomy z różnymi trybami ale wszystkie nazywaja się: Mix tuga...

Opublikowano

Emmm... nie wiem czy do końca ogarniasz o czym jest te forum.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@AP

Lol ? To co wszyscy mają z lifetackerami latać ?

chyba nie ..

1326663273-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...