Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czapki Haloween

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie do czapek Haloween. Piszę na nich: "Dostępne tylko w Halloween lub podczas pełni księżyca"

To znaczy, że tylko wtedy można je zdobyć, czy tylko wtedy można je założyć? ;d

37496916.png

Opublikowano

Da się też teraz ale nie wszystkie... Monocolusa i bezgłowego jeźdźcę jak grałem tydzień temu to był na serwerze i ludzie osiągnięcia dostali, czyli czapki też. Jedną czapkę zdobywa się za zabicie gracza, który ją nosi (normalnie ubiera bo zdobył od innego gościa poprzez jego zabicie)...

Można też scheatować poprzez Steam Achievement Manager :P

Opublikowano

Skoro pisze, że są dostępne tylko w Halloween i podczas pełni księżyca, to raczej są dostępne tylko w Halloween i podczas pełni księżyca. Chyba, że gra się na serwerach z włączonym trybem Halloween. A zdobyć je można normalnie tylko w Halloween, ale właśnie na takich serwerach można również je zdobyć.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Ehh..Chodzić można zawsze , ale zdobyć tylko w Halloween .. @Up nie odzywaj się , jak nie wiesz. .

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

Jak pisze że są dostępne tylko w Halloween i podczas pełni księżyca, tzn, że są dostępne tylko w Halloween i podczas pełni księżyca.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

@up zależy jakie. W tych czapkach za osiągnięcia można chodzić bo nie raz widziałem gości w upiornym cylindrze i innych :P

Ale w tych co pisze 'Dostępna tylko w Halloween lub podczas pełni księżyca', np. 'Seal Mask (Focza Maska)' nie można nosić. Można go założyć jedynie w eq i zobaczyć podgląd postaci. Chyba że serwer ma włączony Halloween Mode :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...