Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chack

areczekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema sory ze napisalem hack ale inaczej nikt nie wejdzie!! mam problem z wr !nie moge wejsc i pisze -Cannot get a file PF_0_25.zip! o co chodzi??? robilem reninstala i nic repair i nic za pomoc 10x5

Opublikowano
Siema sory ze napisalem hack ale inaczej nikt nie wejdzie!! mam problem z wr !nie moge wejsc i pisze -Cannot get a file PF_0_25.zip! o co chodzi??? robilem reninstala i nic repair i nic za pomoc 10x5

kurwa mać koleś !

1. wprowadzasz ludzi w błąd tematem postu!

2. było o tym już w chuj razy

3. złamałeś regulamin zakładając ten pierdolony post

4. raporcik!

moim skromnym zdaniem powinieneś odinstalować warrocka - napisać sobie na czole niezmywalnym flamastrem "jestem pierdolonym noobem" - odszukać najwyższy budynek w mieście - dostać się na jego sam szczyt i pierdolnąć na główkę - tobie już nic nie pomoże - DOSTAŁEŚ ODPOWIEDŹ NA JAKĄ ZASŁUŻYŁEŚ - jesteś pierdolonym leniem bo nawet nie chce ci się użyć opcji szukaj!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...