Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wspólna gra / SERWER PL

xxBURNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , chyba każdy by z nas chciał pograć z Only Polish player czy to S&D , Eli , Eli Pro , itp .

co myślicie o oznaczaniu room`ów Polskimi nazwami np.

-MPCpl

-POL

-GAMEPL

i jakieś jednolite hasło którym byśmy się posługiwali np. mpc

albo ustalili jakiś serwer że np. ci co chcą grać only pl wbijają np. Alpha ostatni serwer i tam byśmy się spotykali na owe "wspólne gry"

wybrać sobię tak jakby Polski serwer gdzie byśmy większość Polaków przesiadywali , ułatwiło by nam to Poslką gre gdyż byśmy mogli se pisać na Chacie chanelu i się umawiać na wspólne gry.

kiedyś był temat na wspólne gry ale trochę nie wypaliło co myslicie o tym :P ??

Opublikowano

Oczywiście, tylko przy tylu polskich graczach po paru dniach każdej narodowości człowiek będzie znał hasło. Takie informacje szybko przeciekają i zamiast 15 Polaków będzie 5 + 5 turków +5 innej narodowości. Pomysł przecież jest już wykożystany... MIXPol mówi ci to coś? Na Victorze najczęściej CH1.

Poza tym po co coś takiego tworzyć, obmyślać jak ktoś kto ma Elite może założyć room z nazwą np. Only Polish i kickać innych?

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

JEST JUŻ TAKIE COŚ!!! nazywa sie "MIX POL" hasło jest jedno i te samo -.-

@UP szybsiejszy

dópa!

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
kiedyś był temat na wspólne gry ale trochę nie wypaliło co myslicie o tym

Był 2 razy.

Zawsze jak temat znika , nagle się inne tematy pojawiają z wspólną grą..a jak jest nikt nie pisze w nim ;/

Nie rozumiem tego.

Twój pomysł jest niezuy.

Opublikowano

Ja myślałem nad grą Expl Only. Tak mi się zajebiście chce tego pograć. Tylko sami polacy, i wszystko co wybucha. Tylko Elite by nam się przydał. Ja może napiszę taki tutek. Expl Only. tylko na PW niech mi się kilku Elite zgłosi. I będziemy to grać naprzykład w piątki.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

no tak mądrale tylko że tam jest napisane "Gra się tam S&D" jak się czytać umie ... -.- , a chodzi też o eli o exp ... itp , gdybym wiedział że są wszystkie tryby nie robił bym niepotrzebny temat , ale jak zawszę wy wszystko wiecie , najpierw przeczytajcie a później komentujcie , może i było tematów ale jakoś nie było to takie FACHOWE że zostało to np. podpięte -.- , jeżeli nawet coś było to 70% ludzi nie zdążyło się zapoznać / przeczytać , ja dałem pomysł i malutki opis żebyśmy się też zbierali na jakimś serwerze.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
może i było tematów ale jakoś nie było to takie FACHOWE że zostało to np. podpięte

To sam zrób temat i zobacz ;D

Nie wiem jakie musi być bardziej FACHOWE ...

Było dobrze ^^

Do nich miej pretensje.

Opublikowano

Ja myślałem nad grą Expl Only. Tak mi się zajebiście chce tego pograć. Tylko sami polacy, i wszystko co wybucha. Tylko Elite by nam się przydał. Ja może napiszę taki tutek. Expl Only. tylko na PW niech mi się kilku Elite zgłosi. I będziemy to grać naprzykład w piątki.

też masz racje , przynajmniej byłby jakiś prorządek , jak coś PW .

To sam zrób temat i zobacz ;D

Nie wiem jakie musi być bardziej FACHOWE ...

Było dobrze ^^

Do nich miej pretensje.

tylko że wcześniej pisali tematy i nie edytowali , tylko było zaśmiecane , najlepiej jak by jedna osoba zrobiła i otworzyli ankiete czy to się podoba czy nie , każdy by ocenił i moze dawny temat by powrócił jeden i podpięty , dziwisz się że napisałem to ?? , nie chodzi tylko o waszego "MixPol" , inni gracze też szukają wspólnych gier np. exp czy inne tryby -.-

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
nie chodzi tylko o waszego "MixPol" , inni gracze też szukają wspólnych gier np. exp czy inne tryby

No chłopie ja Cb rozumiem.

Przecież gra to nie polega na samym snd.

Ale wiele innych trybów więc oO.

Dla tego jestem za takim pomysłem.

Ale przeciw tematowi z wspólnymi grami.

A ankieta nie jest taka zua ;D

Opublikowano

Ja mogę grać takie coś ;) jakby co służę elitką ;) i o grze explo only tez bym zagrał najlepiej jak najszybcirj puki mam law i rpg

bez youtuba

Opublikowano

Ja mogę grać takie coś ;) jakby co służę elitką ;) i o grze explo only tez bym zagrał najlepiej jak najszybcirj puki mam law i rpg

więc zainteresowania są , tylko musimy się zjednoczyć i napisać wspólnie temat :P

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
więc zainteresowania są , tylko musimy się zjednoczyć i napisać wspólnie temat

To daj znać zamkne ten , a zrobisz nowy xD

I tam umówki na gre z Tb ;D

Opublikowano

Teraz widzę, że wszyscy są chętni do wspólnych gier, a wtedy co był podpięty temat 0 zainteresowania lub będzie tak, że nikt nie przyjdzie i się na tym skończy.

Opublikowano

Ja tam moge zagrac typowo pod expa, farmienia kasy bo z kasą u mnie słabo i co dziennie musze kupować g36e na 1 dzien :D

Gram na tym MixPOL czasami ale chyba zrobie nowe konto bo chłopem sie dostaje po dupie :)

Opublikowano

Wy chcecie zrobić coś podobnego do MixPola na forum hacker'skim? To nie miało by sensu, jakieś łby by wbijały na hack'ach i po grze. A dobrzy gracze, by dostawali kick'a, bo ktoś, by pomyślał, że hacker. -.-

Kiedyś grało się na Mix'ie Eli PRo i inne pierdoły, jeżeli zagadasz z moderatorem takiego pokoju to może zrobić ELI pro.

dópa!

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Ok

Eot.

Btw.Jak dawno tematów nie zamykałem <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...