Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support się opiernicza?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A o jakiej tematyce była wiadomość do nich ?

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Wgl jaka dokładna liczba :D nawet w sekundach. Co do pytania, to normalne, raczej Cię nie pocieszę ale będziesz czekać jeszcze raz tyle. Może nawet niestety więcej.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Wszystko zależy od przydzielonego ci pracownika RiotGames Support.

Opublikowano

Niedzieli możesz nie liczyć, bo wtedy nie pracują. A po weekendzie zawsze przyjdzie trochę zgłoszeń, więc trzeba trochę poczekać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Niestety, ale nie tylko Ty czekasz na odzyskanie IP. Czekam już kolejny dzień i nawet nie zostałem przydzielony do żadnej osoby :/ Ale cóż ćwiczę cierpliwość.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Ej ale zrozum ich oni też mają swoje życie i na pewno dziennie zostają parę tysięcy takich wiadomości .

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Opublikowano

To jest ich praca, ale mają swoje życie.

Około 2000-5000 zgłoszeń dziennie to chyba dużo.

Zamykam, bo robi się spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...