Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Love Cheat V.1

Gość mlody22pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi all działa ... Więc ciekawe czemu akurat tobie nie działa?

Może coś źle robisz?

Opublikowano

a jakie ja dałem??? w 1 poście?

@Walus

Specjalnie takie opcje dałem ,mogę dorobić ,ale to w next version.

Opublikowano

Boże jak ty mnie denerwujesz.

Masz napisane czarno na białym.

Ten obrazek w 0% pasuje do ciebie.

Prosze o warna dla tego pana.

Opublikowano

zeniu99 popieram w 100% jakby mu podliczyc nabijanie postow to wszstkie 95% jego postow to czyste nabijanie postow lub spam on to tez pewnie napisal zeby posta nabic jakbym byl modem to juz byl by zbanowany ..... a cheat mi dziala

a devilmas nie zrozumialem cie ale jak masz jakiegos cheata na hedy to go daj

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

Mi niedziała.I inne stawione wczoraj/dzisiaj niewiem czemu :(

Czekam na byle jakiego hacka tylko zeby hams był.Bo prem leci ^^.

Opublikowano

Devilmas Jeśli był byś wstanie dorobic do tego haka chams i te hedy i invi bylo by wpsaniale a i zapomnialbym o anti jesli bys go zrobil napewno ci sie odwdziecze :) a pukico podaj linka do swojej przeróbki jakbys mógł :) z góry wielkie dzieki

Żeby Nie był0 Haxow nie używam :) , No może czasami na Noob Acc :D

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Opublikowano
Hack dziala ale podmnilem dll pliki i mam hedy i invi itp. :P

piłeś coś albo ćpałeś??? udajesz mądrzejszego? nie wyszło ci bo pliczek .dll to jest właśnie hack a pliczek z .exe to tylko injector możesz go zmieniać a nie .dll - zmieniając .dll zmieniasz hacka wiec nie pierdol mi tu głupot!!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Jemu chodziło oto że hack dziala.... i dorobił sobie własno ręcznie w hacku bonecrushera i Invisible czytaj i zrozum ludzi co pisza przed obelgami ....

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Opublikowano

Hack w miare. 4/5, za starania. Troche malo opcji, ale te ktore sa, sa przydatne.

Gold Member

nvm

Opublikowano
Jemu chodziło oto że hack dziala.... i dorobił sobie własno ręcznie w hacku bonecrushera i Invisible czytaj i zrozum ludzi co pisza przed obelgami ....

Ciekawe ,jak niby można dorobić opcje w pliku .dll ?

Jesteś pr0!!

Opublikowano

napisał podmieniłem .dll pliki a nie przerobiłem .dll - ja tak to rozumiem - może czas do szkoły uczyć się a potem zabierać się za pisanie postów!

jak jest taki kozak w dorabianiu ręcznie takich bajerów do hacków to może by podzielił się tym co stworzył - nie zobaczę nie uwierzę !

do tego kolegi co przerabiał - napisz czy przerobiłeś tego .dll bo bardzo mnie to ciekawi!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Niebadz taki madry bo kociej mordy dostaniesz...

co do tego ja to tak zrozumiałem...

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Opublikowano
Niebadz taki madry bo kociej mordy dostaniesz...

co do tego ja to tak zrozumiałem...

1. słowniczek ortograficzny w rączkę i się uczymy!

2. widzisz kocia morda mi nie grozi bo ty jej dostałeś - takie teksty dziecko to do swojej mamy albo taty zapodawaj - napisałem kulturalnie jak ja to zrozumiałem a ciebie to jakoś uraziło - widocznie jesteś takim pierdolonym noobem co to jak mu coś wie powie to od razu się rzuca - i chuj ci w dupę ( tu przepraszam wszystkich normalnych użytkowników forum za wulgaryzmy ale jak tu się nie wkurwić ) to ty zacząłeś rozumować ale deko na opak - jakoś dziwnie bronisz tego kolegę co to niby jest masta od hacków, a może to ty - była już kiedyś tu taka kurwa co miała kilka kont i sama sobie odpowiadała na pytania w postach - dziwny jesteś - proszę moderatora o sprawdzenie tego nooba bo mi coś whispero podobnym typem wali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...