Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] BF3 UPDATE

sebek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wchodząc z rana na battleloga ujrzałem taki o to napis:

We are rolling out several backend updates as we lay the groundwork for the upcoming patch. We will keep you advised and provide dates ASAP. Online services for PC, Xbox 360, and PlayStation 3 will be going offline March 20th at 9 AM UTC / 1 AM PST until 10 AM UTC / 2 AM PST. Battlefield 3 online multiplayer and the Battlelog services will be unavailable during this time.

Więc trzeba czekać cierpliwie, może naprawią te bugi i będzie można zacząć porządnie grać.

Jeżeli info się już pojawiło, z góry przepraszam.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Tam pisze że będą przeprowadzane prace z powodu nadchodzącego patcha.. Czyli na razie jakieś prace techniczne a kiedy patch to jeszcze nie wiadomo :)

@UP PS: Ten komp w sygnie.. Mam lepszego labka :P i5 3.0 4rdzenie 6GBram 750GB geforce 520mx 1GB + zintegrowana, Nie to żebym się chwalił :D

@down: Fakt faktem lepszy... NA tym BF3 chodzi bez przycinki :rolleyes:

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@up: właśnie widzę GF 520mx to rzeczywiście good karta. a jak masz i5 ze starej generacji to też nie ma czego pozazdrościć z drugiej strony nie wiem jakim jesteś znawcą ale z tego co ja wiem (mogę się mylić) to i5 mobilne nie są 4-rdzeniowe(2rdzenie-4wątki jak już), nie żebym się czepiał czy cuś ^^ a po 2 co mnie obchodzi jakiego masz "lapka" ?

pokłócił bym się bardziej jeszcze ale po co :O ?

#edit: fakt faktem jesteś raczej nubem i gdzieś mam to czy u ciebie chodzi lepiej a u mnie gorzej. z mojego doświadczenia z tą grą, gram sobie komfortowo 1920x1080 na high z fps 45+ więc zero lagów. Chcę widzieć jak na twojej budżetówce to chodzi :O

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...