Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nie znajduje serwera

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś rano nie chce dla mnie znaleźć serwera.Wbiłem na jeden z listy.Sam byłem.Ktoś wbił po chwili.Napisałem ze nie mogę znaleźć innego serwa.On napisał, że też nie może innego znaleźć.

461151420292002410470.png
Opublikowano

ja wchodze do dwoch serverow co byly zawsze full a tam rozgrzewka mowie o servach bez czasu.

Nie podoba mi sie na wiekszosci serverow jest rozgrzewka te ktore mam w zakladkach a jak losuje to nic nie chce sie wylosowac....

hmm bf raczej nie upadl ale jakis powazny BUG to oni maja...

Nie krytykuj Minecrafta jeżeli nie grałeś.

Opublikowano

ja wchodze do dwoch serverow co byly zawsze full a tam rozgrzewka mowie o servach bez czasu.

Nie podoba mi sie na wiekszosci serverow jest rozgrzewka te ktore mam w zakladkach a jak losuje to nic nie chce sie wylosowac....

Pomyślałem, że może jest to wina godziny kiedy wchodzimy na serwer.

Opublikowano

Może ale watpie nie wiem jak ty ale ja mam tak dalej.

To cos grubszego

Opublikowano

No to jest dziwne ... bo ja znajdowalem jak ty nie znajdowales a potem juz nie i do tej pory nie nie ogarniam tego.

Prosze kogos o POMOC.

Opublikowano

No coś zjebali... najlepsze jest to ze chce dobic szybko 30 lvl a mi 2,5 lvl brakuje i mam dodatkowy exp to przez to nie poexpie -_-

Opublikowano

Mam nadzieje ze zostanie to naprawione hmm a z czego macie neta bo ja z neostrady bo jak wy tez to moze oni jakies dzisiaj zaklucenia/pingi maja ?

Prosze o wypowiedzenie sie wiecej osob czy tez maja tez problem.

Opublikowano

Serwery nie zawsze są full, to nie bug. Większość jest teraz w pracy.

Mam nadzieje ze zostanie to naprawione hmm a z czego macie neta bo ja z neostrady bo jak wy tez to moze oni jakies dzisiaj zaklucenia/pingi maja ?

Prosze o wypowiedzenie sie wiecej osob czy tez maja tez problem.

Zapewne to jakieś przejściowe problemy i nie ma się czym przejmować. Co do drugiego zdania to ZAWSZE masz ping.

Opublikowano

ale po tym co widze to tylko ci co neostrade maja wystepuje ten problem kolega ma radiowke i nie ma problemu moze jakies zaklucenia ?

Ps: wiem ze zawsze mam pinf ale chodzilo mi ze moze jakies duze pingi maja czy cos.

Opublikowano

NIE WSZYSCY TAK MAJA GRAM Z KOLEGA I GRA NORMALNIE PRZEZ GRAJ WIEC MI NIE WMAWIAJ

Dziekuje za Uwage :)

pozdrawiam

Opublikowano

Wbiłem na serwer wykupiony przez graczy.Pusty, czekałem i nikt nie dołączył. Akurat kiedy jestem chory i nie die do szkoły. :( :unsure:

Może to nie wytłumaczy ale znalazłem to na oficjalnym forum, ale dotyczące tylko dziś:

Hello Heroes!

Today @ 09:00 UTC we will be performing maintenance on the Game and Web.

Maintenance should last for approximately 30 minutes and both the game and website will be unavailable for the duration of this event.

Opublikowano

Chodzi tu z grubsza o to, że serwery mają inną wersję gry niż my. Trzeba czekać aż się update'ują, póki co proponuję odstawić grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...