Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanię. Czy da się zrobić autopatcher do priva. Ale nie taki jak w visual basic gdzie muszę pobrać dokument TxT lecz taki na którym np wrzuce pliki do jakiegoś programu a im się to automatycznie pobierze do clienta coś w stylu autopatchera Elitemt2. Wiem ,że jest to możliwe ale nigdzie nie mogę tego znaleźć. Robiłem w visual basic ale taki jest bez sensu ponieważ muszę pobierać plik txt aby ściągnęło uaktualnienie. Proszę o pomoc albo dobrego TuTa.

Pozdrawiam Arus99

Opublikowano

Jeżeli nie otrzymasz tutaj odpowiedzi, proponowałbym porozmawiać z rootem Elite'a. Na forum napisz, przynajmniej ja bym tak zrobił, by się dowiedzieć.

bez reklam.

Opublikowano

Moge Ci taki skrypt sprzedać za 50 zl, jak cos to PW.

Nie chcę nic kupować. Chciałem tylko spytać się czy ktoś ma jakiegoś TuTa Więc dziękuję ale nie. Już piszę do elite może mi bezinteresownie pomogą :)

Dzięki za pomoc. Ma jeszcze ktoś jakiś pomysł ?

Opublikowano

Da sie i jest możliwe zrobienie takiego autopachera jak sam wspomniałeś elitemt2 ;] ale ja powiem Ci że najszybciej byś zrobił własnie na orginalnym metin2 zmieniajac tylko pare linijek w odpowienich plikach bin i gdzies jeszcze:P pozniej tak jak mowisz upload na server od strony www np i podajesz scierzke do plikow w linijce wymaganej w któryms tam pliku i dziala ;].

Ps. Sry że tak chaotycznie pisze ale nie pamietam który to plik był.:PP

Ps2. Co do tego pliku musiałbym usiąść i poszukać u sb w cliencie moze cos by sie znalazłoa narazie polecam wzorowac sie na cliencie Diamondmt2 jezeli o takiego autopachera chodzi :P.

@Edit:

@down:nmz postaram się poszukać mniej wiecej tego czego szukasz i wysle na pw:P

thx za like ;].

Ps. stawiasz serva dedyka?

Opublikowano

polecam ten autopatcher

http://www.mpcforum.pl/topic/584243-tut-patcher-na-twoj-serwer/

Super ten patcher. Tylko lekko go nie czaje -.- Dam ci lajka za niego :) . Da się go zainstalować na hamachi ? Jeśli ktoś mi wytłumaczy dokładniej na tu lub na PW (Dla zielonych) jak go wgrać i upnąć pliki to nie wiem jak mu się odpłace. Dam jaką chcę ocenę i ile chce lajków na MPC (Ponieważ nie mogę zaoferować korzyści materialnych) Proszę o pomoc tu lub na PW

Pozdrawiam Arus99

@edit: Up daj hasło do archiwum bo nigdzie nie ma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...