Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Let's Play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zna ktoś sposób, aby troszkę zareklamować swojego LP z MC >? Aktualnie zaczynam karierę, mam nakręcony 2 odcinek, dzisiaj go wrzucę, a na pierwszym mam 50 wyświetleń.

Dziękuje za pomoc, jeżeli jakaś z waszych porad się sprawdzi/ da jakieś efekty, zostaniecie odpowiednio nagrodzenia :)

Proszę, klikajcie, komentujcie, subskrybujcie no i przede wszystkim oceniajcie :)

Mój pierwszy Let's Play :)

Opublikowano

spamuj u sławnych lets playerów w filmikach postami typu "Zapraszam do mnie" etc. :P Pomaga

Bez sensu jest spamować. Jeśli robisz tak to kilka osób wejdzie, ale większość patrzy na to jak na nooba. Według mnie to nie jest najlepsze rozwiązanie. Najlepiej jest tak jak wyżej pisali dodawać odpowiedzi video do bardziej popularnych osób. Bądź zrobić coś naprawdę dobrego co by się spodobało komuś jak już pisałem bardziej popularnemu. Wtedy może dostaniesz łapkę, ale nie radzę prosić o łapki. Więc może zostań przy odpowiedziach video. Zostaje jeszcze fukcja taka żebyś się z innymi poleceniami wymienił.

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Bez sensu jest spamować. Jeśli robisz tak to kilka osób wejdzie, ale większość patrzy na to jak na nooba. Według mnie to nie jest najlepsze rozwiązanie. Najlepiej jest tak jak wyżej pisali dodawać odpowiedzi video do bardziej popularnych osób. Bądź zrobić coś naprawdę dobrego co by się spodobało komuś jak już pisałem bardziej popularnemu. Wtedy może dostaniesz łapkę, ale nie radzę prosić o łapki. Więc może zostań przy odpowiedziach video. Zostaje jeszcze fukcja taka żebyś się z innymi poleceniami wymienił.

oj... wiekszosc osób co ma +5/10k subów tak zaczynała ;)\

@top

ew reklamuj swój kanał na róznych forach itd :P albo próbuj prosić o współprace z tymi "Sławniejszymi" lets playerami :P

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Ok, postaram się coś poreklamować : )

Dziękuje za pomoc wszystkim ;d

Proszę, klikajcie, komentujcie, subskrybujcie no i przede wszystkim oceniajcie :)

Mój pierwszy Let's Play :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...