Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resetuje sie komputer po wlonczeniu metina

michilla11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pewien problem a konkretnie: odpalam se metka gram 2-3min i mi sie komp resetuje mam sp3 (komp po formacie) przed formatem dzialalo norm. a teraz lipa prosze o pomoc z gory thx ^^:ninja: (w cs'a norm ,cabal(czasem sie resetuje),przeglondarka norm) :ninja:

Opublikowano

Słuchaj wiesz od czego może tak być:

-Przegrzewa się procesor wiatrak, który go chłodzi nie wyrabia.

-Może zasilacz ci siada, jeżeli np masz kartę graficzna i musisz ją jeszcze podłączać do płyty głównej.

-A może po prostu zebrał się kurz na kolektorze lub w zasilaczu.

Dam ci parę rad co możesz zrobić:

1. Na Początku otwórz komputer, może się przegrzewa

2. Wyłącz całkiem komputer.

-Kup sprężone powietrze rozkręć zasilacz i go oczyść

-Pod procesorem znajduje się kolektor również możesz go oczyścić. Po między odstępami zebrał się kurz.

Temperaturę komputera możesz sprawdzić takimi programami jak Aida oraz Everest-(Jest to polski program)

P.S A może ustawiłeś za dużą rozdzielczość na metinie i to może być wina karty graficznej lub coś zmieniłeś w ustawieniach metina

Liczę na Like oraz +

Opublikowano

up mowil ze mial format a przed dzialal pomysl co miales jakis program czy cos netframer? sterowniki? zainstaluj to co miales takiego waznego

Opublikowano

up mowil ze mial format a przed dzialal pomysl co miales jakis program czy cos netframer? sterowniki? zainstaluj to co miales takiego waznego

zainstalowane all sterowniki komp czyszczony moze nie sprezanym powietrzem ale czyszczony to sie liczy wlasnie problem tkwi w tym iz niewazne gdzie sie w grze znajduje (m1(gdzie najwiecej typa),expowisku, a nawed pustym polu i tak sie resetuje karte mam dobra bo wymieniana (przed formatem) ram 2x 516 ddr net frameworki do 4 sp 1,2,3 rozdzielczosc dobra (jak przed formatem) wiec nw czytalem troche ale wiekszosc tylko instalowala sp 3 a ja mam gorzej :D

Opublikowano

Zainstaluj NF 4.0 do tego jeżeli masz zużycie procesora powyżej 65% to powyłączaj niepotrzebne procesy poprzez ctrl + alt + delete --> Procesy.

bez reklam.

Opublikowano

Troche mało ramu masz :D zawsze to wpływa na lagi.

Jeśli się komputer wyłącza, to twój antyvirus nie przyjmuję tego pliku, lub poprostu komputer się przegrzewa.

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

Temperatur nie podałeś, a to podstawa.

Wymieniałeś pastę pod prockiem ? Czyściłeś radiator np. pędzelkiem ?

Wiatraczek jest dobrze przykręcony ? Dmucha w stronę procesora ?

Sprawdzałeś na innych rozdzielczościach ? Np. 800x600 window mode.

Problem pojawia się tylko przy grze w metina ?

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...