Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Genesismt2

heroes125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a video z zapowiadanego serwera na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napisane przez komendę /b bądź /n ''Nazwa serwera dla Mpc Forum''. SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie!

Konieczne jest dodanie FAQ w zapowiedzi serwera.

Czas do 14.

Opublikowano

trochę śmieszne. Niby hard a broni zbroi i mapek nawalone. Bonów też nie ma ani dodań. Takie itemy a raty 2x do pl. Nie dzięki, ta idea mnie nie zadowala

Opublikowano

Po 3 takie same ss pozdro na 100% nie zagram 3% expa ... na PL lepiej iść i więcej nowości katakumby itp nie polecam i nie zagram jak już wcześniej napisałem widać że serwer robiony na szybko

Opublikowano

Weź 10 ku do G1 wywal ulepszacze zostaw tylko na zbroje od 61 tarcze epiki i z eq smoka dodaj bony i zmianki do sklepu i będzie zajebisty medium/hard !

I dlaczego wszyscy musicie startować w ten zasrany piątek... Potem ludzie nie wiedzą gdzie grać bo za 2 dni upadnie tutaj nie zagra już bo wiara coś ma a on nie i znowu będą czekali i truli dupy, że nie ma serwera...

FeLLoW - Body

TaŁi - Dagger

SunGrown - Smok

I Love YOU !!!

<3

Opublikowano

Ja zagram zobaczę co to będzie ale nie spodziewam się niczego nadzwyczajnego / Prezentacja Dno!

A Bronie dwuręczne gdzie wsiąkły ?

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Ja zagram zobaczę co to będzie ale nie spodziewam się niczego nadzwyczajnego / Prezentacja Dno!

A Bronie dwuręczne gdzie wsiąkły ?

Screeny do przeróbek broni dwuręcznych i wstawię wieczorem

Opublikowano

Serwer na 1 rzut oka wydaje się fajny ale mam kilka pytań mianowicie:

-Na GP nie widzę broni 2ręcznej. Czy jest w planach dodanie takowej ?

-Czy jest 6/7b ? I gdy będzie to czy ma silny i odp na klasy ?

-Jakieś nowe mapy ?.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Serwer na 1 rzut oka wydaje się fajny ale mam kilka pytań mianowicie:

-Na GP nie widzę broni 2ręcznej. Czy jest w planach dodanie takowej ?

-Czy jest 6/7b ? I gdy będzie to czy ma silny i odp na klasy ?

-Jakieś nowe mapy ?.

bronie dwuręczne będą dodane do prezki jeszcze dziś

6/7 bonu nie ma

Mamy w planach dodanie dwóch nowych map

Nie zagram serwer DNO hardów robicie żeby kasy zarobić...

Serwer nie będzie oparty na isie,ponieważ wszystko będzie mozna zdobyć w grze ;]

Opublikowano

Miło się zapowiada, Napewno zagram czekam na rozruch 10/10 prezka, No to go.

Podpisuje sie podtym, tez zagram.

Alistar to styl życia.

Opublikowano

Server dno Odradzam . Proponuje aby wyjebali te śmieciowe eq epickie i Wprowadzili to co na plu . Dużo osób czeka na taki serwer z eq jak na polaku bez paintowego gówna . Dodam że to jest HARD (Admin ogarnij na hardzie nie powinno być takiego eq bez sensu dla mnie to easy) KONIEC .

Opublikowano

Witam

To nie koniec, niestety troche zaszybko wystartowalem serwer okazalo sie ze jest masa bugow nad ktorymi pracuje.

obecnie jak widzicie jest wersja beta ktora skonczy za pare dni (nie bede pisal za ile bo nie chcem popelnic tego samego bledu) tak czy siak jak wszystko dopracuje z czarnym to wystartuje napewno sie zainteresowani sie o tym dowiedza.

tak jak gracze nas prosili usuniemy czesc epikcich itemow (cos zostawimy zeby nie bylo nudno) serwer bedzie bez is'a .

To na tyle informacji, wrazie pytan to pisac komentarz albo pw domnie.

Pozdrawiam Hero

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro serwer działa jako testowy, przenoszę zapowiedź do archiwum.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...