Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skórki - Katarina

TheReVeS

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka najlepsza skórka dla Katariny

• Najemniczka Katarina
      4
    • Katarina z Bilgewater
      6
    • Katarina z Najwy?szego Dowództwa
      11
    • Katarina Piaskowej Burzy
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Nie ma, ale powinna być w ankiecie, jako skórka, która jest w grze i można zobaczyć kogoś z tą skórką.

Btw. mi żadna skórka się nie podoba ;)

he?

Opublikowano

Nawet nawet jest ta Piaskowej Burzy :) Przynajmniej jakoś się w grze prezentuje. Reszta to porażka, kwadratowy model, źle pomalowany, koszmar. Katarina to dla mnie jeden z najgorzej zrobionych champów, w sensie grafiki ofc.

Gold Member

nvm

Specjalista
Opublikowano

piaskowej burzy bardziej oryginalna i inna niż podstawowa

potem najwyższego dowództwa

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Fajne skiny to ma Rammus. Shaco? Mad hatter jest spoko, nie wiem co wy chcecie o_O lekka monotonia, ale co mają wam zrobić z Shaco?

Gold Member

nvm

Opublikowano

Piaskowa burza ;)

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Fajne skiny to ma Rammus. Shaco? Mad hatter jest spoko, nie wiem co wy chcecie o_O lekka monotonia, ale co mają wam zrobić z Shaco?

Shaco clown by był zajebisty

co otym sądzicie? : D

@Offtopic

Katarina ma fajne skiny, najfajniejszy ten piaskowej burzy iz bilgewater

Opublikowano

@2xup

Ta, najlepsze są skiny Tarica. Kata ma fajne skiny w przeciwieństwie do np. Shaca. Czekam aż odblokują kociaka

Słuchaj kolego. Skiny do katy nic nie pokazują gdyż zmienia się tylko ubranie czy włosy. Na prawdę pograj trochę i przekonaj się jakie skiny do jakich postaci są spoko - bo ta postać takich nie ma.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

@up gram pół roku i wiem jakie skiny mają inne champy. I tak większość jest niedopracowana, więc mało jest fajnych skimów a akurat do katy są fajne piaskowej i kociak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...