Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie ilość cheatwrów

Hardkor xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie bo chciałbym znów zagrać w warrocka ale czy nadal jest tak ze co drugi gracz to hacker?

Czy z hackerami jest tak jak w 2010r bo nie wiem czy wogóle jest sens grać?

Z góry dzięki

04.jpg Sygna z db ;)

Nie zbieram "+" ani "-" daj co chcesz ;]

Opublikowano

Jest stanowczo mniej. Ostatnie masowe bany trochę ich wypleniło, ale też trochę zwykłych graczy. Więc jest mniej niż w 2010 roku. Ale nie mało ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Szczeże, to hackerów jest zdecydowanie mniej. Wiadomo - zawsze jakiegoś spotkasz, to jest nieuniknione, lecz nie tak jak kiedyś.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Więc zaczynam grać ;>

Bo jak grałem ostatnio to w co drugiej mapce nawet sie ruszyć nie mogłem i ded ;/

04.jpg Sygna z db ;)

Nie zbieram "+" ani "-" daj co chcesz ;]

Opublikowano

Hakerow typu opk etc. już prawie wgl nie ma. Jesli chodzi o gps, to też sie rzadko, jakis znajddzie, ale dzieci wołają tak na kazdego lepszego i przez to placzą, że co 2 to hax w wr.

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

ja dziś wszedłem do rooma mam 2 lvl :P udało mi się wbić staty 3-0 i kick bo hacker ... No hackerów mniej ,ale nastawienie graczy na małe lvl'e które dobrze grają się nie zmieniło :/

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

W Warrock'u hackerów nie brakuje prawie każdy ma GPS lub no recoil ... Więc nie ma co ja zrezygnowałem z Warrocka własnie z tego powodu

. .

Opublikowano

W Warrock'u hackerów nie brakuje prawie każdy ma GPS lub no recoil ... Więc nie ma co ja zrezygnowałem z Warrocka własnie z tego powodu

Jestes idiotą i wolasz tak pewnie na kazdego lepszego. Ja wczoraj nabilem 2x z rzedu staty 10-1 i 10-0 i 2x zostalem wyjebany. W każdej grze jestem wyzywnay od hakerów przez caly przeciwny team, mimo, że nie haxuje., I powiedzcie mi. To hakerów jest tak dużo, czy po prostu debili uwazających kazdego za haxa? Zmiencie mentalnosc, zdobadzcie skila i nie bedziecie tyle ich widziec :)

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Cheaterów pewnie tyle samo, aczkolwiek mniej cheatów działa w porównaniu z 2010r.

Teraz największym problemem to te zasrane lagujące serwery..

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@Swist1

Mam ten sam problem , lvl mam średni (29 duży nie jest) gram na roomie gdzie lvl'e 40 + i po 3 rundach i statach tylko 4-0 dostałem kick'a ...

jest tak mniej więcej co druga gra kiedy mi dobrze idzie i to jest mentalność kid'ów z tej gry .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...