Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Proszę wybierać :)

misiun122

:))) Fajne :))))  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? nacja grasz ??

• Niemieck?
      13
    • Francusk?
      0
    • Ameryka?sk?
      5
    • Rosyjsk?
      12
    • dwoma gram
      3
    • trzema gram
      5
    • czterema gram
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja gram ruską tylko dlatego że od niedawna gram i chce zdobyc kw3 na kompanie a potem jakiegos Tdka z niemcow moze ;)

Feel the beat!

Opublikowano

a mam pytanie w nacji amerykanskiej od jakiego czolgu najlepiej zaczac i to samo pytanie do ZSSR , tylko prosze o odpowiedz xD zeby potem tez byly znosne czolgi :)

Opublikowano

W ZSRR polecam zacząć od MS-1, a w USA od T1 Cunningham - gwarantuje to świetny start w oba drzewka.

odpowiedź taka jakie pytanie

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ciężko powiedzieć, gram wszystkimi nacjami. Może dodaj więcej odpowiedzi? np.

5. Mieszane ( napisz jakie )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Głównie nastawiony na niemieckie czołgi, ale jak mój King Tiger dostał wpierdziel od tego francuskiego shitu, to próbuję coś żabojadami grać.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Głównie nastawiony na niemieckie czołgi, ale jak mój King Tiger dostał wpierdziel od tego francuskiego shitu, to próbuję coś żabojadami grać.

A co dokładnie rozwaliło twojego "King Tiger"(taki z niego King jak z koziej dupy trąba :P) ?

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Moje główne czołgi to niemieckie, ale mam czołgi ze wszystkich nacji (oprócz chińskiej). Jedyna nacja jakiej nie polecam na start to francuskie. Po pierwsze ich początkowe czołgi może i są niesamowicie świetnie opancerzone, ale są zarazem najwolniejszymi czołgami w całej grze i ich działa nie są w stanie niczego przebić, a na dodatek późniejsze czołgi są trudniejsze do ogarnięcia ze względu na system ładowania magazynków.

Najlepiej zrób tak. Zobacz jaki czołg byś chciał osiągnąć, albo jakie dwa i idź do nich, ale zarazem graj sobie innymi czołgami. Nie możesz grać tylko jednym, czy dwoma, ponieważ szybko ci się znudzi taka gra, a jak będziesz grał raz tym, raz tym itd. to będziesz miał o wiele więcej frajdy, a granie nie stanie się monotonne. ;)

Opublikowano

Ja gram głownie Ruskimi min KW i KW-3

Opublikowano

@oban19

Mój kochany KT który za niedługo pójdzie na emeryturę z powodu kupna E-75 dostał wpierdziel od tego francuskiego ciężkiego shitu IX tieru. Wyjeżdżam zza zakrętu, patrzę, a tu ten czołg jakiś AMX (wtedy nie znałem się na francuzach) sobie stoi działem na mnie. No to uradowany bo jak pamiętam to coś nie ma pancerza, strzelam i ciep dostał, zaczynam uciekać ale nieee, 1 strzał - gąska, 2 - przebicie, 3 - przebicie, 4- amunicja, 5 - radio i 6 nie było dzięki interwencji E-100 które mnie ocaliło. Koniec historii :)

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Osobistym zdaniem brakuje jeszcze jednej odpowiedzi... 'Głupie pytanie...'. Każda ma swój urok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...