Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol się tnie.

Habu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas gry mam zazwyczaj 50-60 fps i 45-50 pingu. Wszystko wygląda, gdy nagle poprostu mój champion staje w miejscu i nic nie robi albo bije miniony bez animacji, im schodzi hp, ale ona nie padają. Czasem jest ścina przez 10-15 sekund, po czym zazwyczaj pojawiam się przy nexusie. Nie mam wogóle pojęcia co się dzieje. Używałem CCleanera i reinstalowałem LoLa. Niestety nic to nie daje :/. Proszę o pomoc, ten problem już mam od jakiegoś miesiąca i strasznie mi to psuje frajdę rozgrywki.

Opublikowano

Z opisu, to mi to wygląda na po prostu lagi.

Skoro postać stoi i nic nie robi, bije bez animacji...

Chyba, że nie możesz ruszać myszką, jest zamarznięty obraz na monitorze, to się zacina.

Różnica między "zacinaniem się" a "lagami" jest diametralna.

Opublikowano

Taa, często przez Wi-Fi mi się to zdarza.

Jaki masz OS(system)?

Mi pomogła przesiadka na SeVen.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

Może to być spowodowane nie stabilnym łączem, albo jeżeli na kabelek to sprawdź czy dobrze dociśnięty.

mca.pngmca.png

Zbieram +iki

Opublikowano

system: Windows 7

procek: Intel Pentium III Xeon, 2500 MHz

karta: NVIDIA 9600GT

Warto tego ACE ściągać? Jak możecie to podlinkujcie.

Opublikowano

Też to mam od tygodnia i to strasznie psuje rozgrywke ;/ Wcześniej tak nie miałem a mam nowy komputer ;)

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Mówiąc szczerze, to też tak miałem ostatnio. Dokładniej rzecz ujmując pod koniec kiedy to podbijaliśmy Nexusa wystąpiły bardzo duże ścinki i lagi (łącznie).

Może to ze strony dostawcy LoLa?

Wcześniej się tak nie działo (przynajmniej mi).

Na twoim sprzęcie powinno chodzić :D

Opublikowano

Sprawdź szybkość Twojego neta i ping na tej stronie : http://www.speedtest.pl/

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Z moim netem jest wszystko ok. Jutro może jeszcze pogrzebie z takimi pierdołami jak nowe sterowniki do karty sieciowej i graficznej, może pobawie się z rozdzielczością i milionem innych rzeczy które mogłyby wpływać na jakość rozgrywki. Jak się nic nie zmieni, to na komputer czeka format :P

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/514089-tut-kompedium-wiedzy-o-zwiekszaniu-fps-w-lolu/

jak nic nie pomoże to zrób formata... co to za problem ?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...