Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Region

Hougyoku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram obecnie na EU N/E i mam pytanie. Czy na EU West jest mniej chamow niz na N/E? Od ciaglego flameowania i "gg easy"/"gg noobs" pod koniec gry odechciewa mi sie grac w LOLa...

9j7miy.png
Opublikowano

Jest tak samo na West jak i na East nawet czasami gorzej na eu.Gram na obu regionach i mogę powiedzieć że na West coraz częściej trafiają się ludzie tacy jakich opisałeś w swoim poście.

Opublikowano

Kiedyś było lepiej na west ale teraz hejterzy wyczaili że to już nikogo na e/n nie wkurza i przenieśli się na west. Taka jest moja opinia

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Hmm... Gralam i tu i tu :) Teraz obacnie gram na West i powiem szczerze ze jest lepien i wyzszy poziom ale.. Juz powoli zaczynaja sie trafiac wlasnie tacy ludzie jest ich malo ale..

Opublikowano

Dla mnie poziom jest wyrównany . Nordic-ruski West-również ruski (dzięki darmowemu przejścu). Polecam - zmiana na US ale trzeba mieć dobrego kompa i neta xD żeby mieć przynajmniej 180 pingu

Opublikowano

Ja gram na East i nie narzekam. Raz na około 15 gier trafi mi się jakiś feeder lub osoba w tym stylu. Nie wiem jak jest na West.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Szczerze w lolu chaos był kiedyś około rok temu.

Teraz jest coraz mniej flame choć da się spotkać.

Ogólnie jeśli chodzi o spokojną grę to chyba NA.

Opublikowano

Nie rób tego radzę Ci dobrze. Na weście jest w ch*j flejmerów i innych noobów, trolli. Jak nie masz ELO powyżej 1500 wbitego to nawet nie marz, że wbijesz je na weście... Chyba, że jesteś na tyle zdolny, że potrafisz carrować gry 1vs5 praktycznie :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Do pewnego poziomu west jest takie same, ale 1 moge stwierdzic ,tak mniej flamerow.To my polaczki i jakies tam ruski flamujemy jak pojebani ,nie zwazajac ze sami cos zle robi : O (nie kieruje tego do nikogo)

Na west wyzszy poziom jest od 1700 no powiedzmy 1600 moze byc juz lepiej

Opublikowano

Stawierdzam że idź na West

Byłem Na ameryce i na wschodzie mialem dosc tyh rankedow w dupe ...

Na wescie jest zupelnie inaczje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...