Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300 IP.

FugaziizatioN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Viktor no hmm ,jesli ktos go uwaza za slabego to jest debilem albo debilem

Viktor potezny dmg z E i ulti ,potezny.Odpowiednio rzucona klatka moze wygrac teamfighty.Ma strasznie duzo ap jak idziesz w laser(najlepsza opcja)

Tylko fakt Q nie najlepsze ma

Opublikowano

Polecam Kennen'a. Brak many, stun, system ucieczki i gonienia przeciwników, dobre DMG, możliwość składania pod AD i AP (polecam AP), ulti w TF miażdży.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Ziggs! He is op! Za**bisty harass z q z dużym dmg. Dobry escape, nie da się go prawie zgankować no i ulti wygrywające tfy a i dobry do wzmocnienia comba pasyw

Opublikowano

Kennena ziomek, jedna z moich ulubionych postaci, jest według mnie najlepszym uniwersalnym championem... Kennen ap mid ? Jasne że tak , Kennen ad carry na bota ? Jasne ze tak Kennen na solo topa ? No raczej że tak...

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Ogarniesz Viktora to kupuj ;D Ogarnięty Viktor robi pogrom <3

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...