Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SlawCraft- Zacznij życie od nowa! >1.2.3< [RolePlay][24/7][NO-Wl][No-Premium]

sebaqq6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

top.gif

SlawCraft- Zacznij życie od nowa!

Witam! Chcę wam zaprezentowac serwer słynnej gry Minecraft który nosi nazwę SlawCraft! Powiem teraz trochę na temat serwera

:) A więc, serwer stoi na wysokiej jakości serwerze dedykowanym, mało tego serwer posiada pluginy optymalizujące tak aby nasz gracz nie odczuwał żadnych problemów z grą, to znaczy: żadnych cofek, świat się nie wczytuje itd. Nasza czterordzeniowa maszyna po 3.06 GHZ i procesor mający zaledwie 8-9 stopni celcjusza radzi sobie z największymi wyzwaniami! A co z łączem? Łącze nie ma ustalonej wartości :) Co to znaczy? Łącze automatycznie dostosowuje się do obciążenia serwera! Na maszynie jest zainstalowany Linux Debian 6 bez żadnych bajerów, co oznacza że maszyna oddaje swoją całą moc tylko serwerowi. Dobrze, teraz opis. Serwer powstał dziś, tak dziś. Ponieważ wcześniej go testowano, i likwidowano małe niedokładności. Serwer działa 24/7 rzecz jasna. Na serwerze jest miła i pomocna administracja, i będziemy się tylko o taką starali. Na serwerze działki przydziela moderator, albo admin, ale teraz nawet ja :) Pierwsza działka za darmo, na serwerze są często organizowane eventy!

Teraz specyfikacja:

Wersja serwera: 1.2.3 Już zaktualizowano do 1.2.4!

Premium: NO

White-List: czasami, aktualnie NIE!

Sloty: 25

Nether: ON.

Ogranicznik świata: brak.

Awaryjnośc: 90%

Potwory, zwięrzęta: ON

Dane:

Ip serwera: 188.112.56.250:25565

Forum: zgodnie z regulaminem, nie umieszczam linku do forum

:)

Rangi dostępne dla graczy:

• Administrator (właściciel)
  • Junior Admin
  • Moderator
  • Administrator serwera
  • Moderator serwera
  • Konto Premium

TEAM:

sebaqq6 (Wlasciciel)

Lukasz (Wlasciciel)

Lizak (Admin)

Pamiętaj.... Każdy gracz nam pomaga w rozwijaniu serwera! Wejdź i pokaż innym co potrafisz...

ZARPASZAMY!!!

Zapraszam do komentowania, wspominam też, że nie lubię hejterów. Jeżeli złamałem jakikolwiek punkt w regulaminie proszę mnie ukarac, i jeżeli to możliwe poinformowac

:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Refresh.

Serwer nadal na 1.2.3 gdyż posiada sporo pluginów, i w dodatku nie wyszły jeszcze dobrze pluginy na 1.2.3 a już jest 1.2.4! Niechcemy aby nasz serwer działał niestabilnie.

Opublikowano

Miło mi, czytać takowe komentarze kuben98 :)

Informuję, że serwer został w dniu 30 marca 2012 roku o godzinie 20:50 zaktualizowany do wersji v1.2.4! Czyli do najnowszej wersji MineCraft! Serdecznie zapraszam :) (Zacznij życie od nowa! To dopiero początek!)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...