Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

boty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam języka który będzie szybki i dzięki któremu nie będę musiał się męczyć z napisaniem botów/cheatów :D A także nie będzie oczojebny i który jest dość czytelny :P I podobnie jak w autoit łatwo będzie zrobić okno a nie pisać w cmd ;P I oczywiście który będzie przyjemny do nauki :P

Fajne komentarze nagradzam lajkami

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko oprócz Assemblera.

Kilka miesięcy nauki i coś napiszesz. Nie ma tak - hop siup.

nnnnnnnnnnnnnn

Opublikowano

Ciężko powiedzieć. Dla mnie C/C++ jest przejrzysty, czytelny. Kiedy będziesz dużo siedział w danym języku nie będzie on dla Ciebie oczojebny. Co do wyboru języka. Polecam C++ zewzględu iż jest na niego większośc bibliotek i jest kompatybilny z jego poprzednikiem C (większośc bibliotek jest napisanych w C). Jest wieloparadygmatowy i wieloplatformowy.

No ale potrzeba też dużo czasów na opanowanie jego budowy. Do tego dochodzą niestandardowe biblioteki, ale to już inna historia. Ja wybrałem ten język, wciąż go poznaje i jestem bardzo zadowolony. Mogę tworzyć aplikacje dla swojego Linuksa jak i dla Windowsa. Obecnie oswajam się z GTK+ (biblioteka do tworzenia aplikacji okienkowych, wieloplatformowa). Programowania nie nauczysz się w miesiąc czy tam dwa miesiące. Potrzeba na to czasu...

Opublikowano

Do botów autoit jest jak znalazł. Jeśli interesują cię głównie automatyzację to zostań przy au. Jeśli chodzi o coś bardziej zaawansowanego to C++ albo delphi.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...