Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 opłaca się ? Czy gra jest warta uwagi ?

Seoth

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupujesz Diablo 3 ?

• Tak , Preorder
      17
    • Tak, lecz po premierze zeby by?a nizsza cena
      27
    • Nie
      9
  2. 2. Diablo 3 jest warte kupna i czasu ?

• Tak
      44
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie zastanawiam sie nad kupnem Diablo 3 pre order i czy jest to warta gra zachodu ?

Jakie macie doswiadczenie z pozostalych seri diablo i co myslicie o diablo 3 czy bedze jeszcze lepsza czy gorsza. Czekam na odpowiedzi

diablo_3.jpg

30364378.png

Opublikowano

Mnie ciekawi czy Diablo 3 będzie fajnie ... każdy podnieca się przed premierą ... mam nadzieje ze będzie można w nią po nakurwiać ...

Opublikowano

Ale w Diablo nie chodzi o Fabułę;)

A chcesz zamówić wersje cyfrową od Blizza czy wersję pudełkową z wysyłką przed premierą:)?

Bo ceny się strasznie różnią na niekorzyść wersji cyfrowej...

Siema Eniu;)

Opublikowano

Jezeli Ty się człowieku nie znasz na Diablo to daruj sobie w ogole kupno tej gry, to jest gra dla prawdziwych weteranow, jest to jedyna w swoim rodzaju gra, prawdziwe mistrzowstwo od pierwszej czesci. Jezeli nie grales calymi dniami w 1 i 2 to w ogole nie dotykaj tej gry, ludzie czekaja po kilka lat na ta trzecia czesc. Pytanie czy gra jest warta zachodu jest bardzo nie na miejscu moim zdaniem.

Opublikowano

Mam nadzieję że gra będzie wciągająca i przede wszystkim grywalna reszta mnie nie obchodzi... ważne że zagramy w dobrą grę

a do tematu jasne że opłaca się kupić :) zagrać z kolegami .

Opublikowano

Ale w Diablo nie chodzi o Fabułę ;)

A chcesz zamówić wersje cyfrową od Blizza czy wersję pudełkową z wysyłką przed premierą :)?

Bo ceny się strasznie różnią na niekorzyść wersji cyfrowej...

Strzel sobie w łeb. Nawet pożyczę Ci do tego celu odpowiedni sprzęt.

Diablo to głównie fabuła ! Jednak pewnie jesteś zwykłym ignorantem i nie jesteś w stanie tego dostrzec.

Jeżeli nie interesuje Cie fabuła w Diablo, to zagraj w Tibię.

Skoro ludzie czekają 5 rok na tą grę to chyba ku**** warta jest zachodu, co nie ?

PS: Ściagnij Diablo nielegalnie a znajdę Cię na końcu świata. Chcesz przetestować to wysil się i ściągnij betę !

Opublikowano

Człowieku diablo to jest klasyka, ale jesli nie grales w poprzednie czesci, a szczegolnie dwójeczke (według mnie najlepsza), to nie ma co sie łapać odrazu za 3, chyba, ze przeczytasz fabułe poprzednich czesci, bo kazda czesc to kontynuacja poprzedniej, to gra mojego dziecinstwa, 2 przeszedlem 5 razy :D

A ty EmperorQ nie udzielaj sie jak masz pierdolić takie głupoty, bez fabuły, stuknij się w ten pusty łeb... diablo bez fabuly to jak frytki bez ziemniakow, przeczytaj co napisalem, a pozniej sie zastanow czym jest diablo bez fabuly durniu!

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Strzel sobie w łeb. Nawet pożyczę Ci do tego celu odpowiedni sprzęt.

Diablo to głównie fabuła ! Jednak pewnie jesteś zwykłym ignorantem i nie jesteś w stanie tego dostrzec.

Jeżeli nie interesuje Cie fabuła w Diablo, to zagraj w Tibię.

Skoro ludzie czekają 5 rok na tą grę to chyba ku**** warta jest zachodu, co nie ?

PS: Ściagnij Diablo nielegalnie a znajdę Cię na końcu świata. Chcesz przetestować to wysil się i ściągnij betę !

Powiesz mi o co Ci dziecko chodzi?

Fabuła jest bo jest ale czy dla Fabuły przechodzisz grę na 3 poziomach trudności różnymi postaciami?

Nie...

Bo nie chodzi o fabułę ale o grywalność na którą historia ma niewielki wpływ;)

Najważniejsze dla mnie zawsze było czekanie na drop i kompletowanie ekwipunku a nie ratowanie Caina czy pomszczenie Atmy...

Poza tym ja grę kupię na pewno więc nie wiem co z tym piratem wyskakujesz dziecinko...

Siema Eniu;)

Opublikowano

Chcesz przetestować to wysil się i ściągnij betę

A dasz mi klucz na betę? Myśl chłopie!

PS: Nie myśl, że nie jestem zapisany na beta testy gier blizzarda.

Opublikowano

A dasz mi klucz na betę? Myśl chłopie!

PS: Nie myśl, że nie jestem zapisany na beta testy gier blizzarda.

Zapisanie wymaga 5 minut, więc skoro jesteś aż tak leniwy to tym bardziej ściągać nie będziesz..

Opublikowano

Zapisanie wymaga 5 minut, więc skoro jesteś aż tak leniwy to tym bardziej ściągać nie będziesz..

Jestem zapisany na beta testy od ponad roku. Blizzard co jakiś czas wybiera garstkę ludzi (czasem zaproszenia dostaje naprawdę duża ilość osób ) B), którzy mogą zagrać na beta testach. Ja niestety nie zostałem wybrany przez Blizzarda do testów. Po co mam pobierać grę, skoro nie mogę w nią grać? Innej możliwości, by przetestować i poczuć klimat tej gry, nie ma.

Poczytaj trochę nt beta testów i dopiero się wypowiadaj.

Edit:

Zapewne jesteś zbyt leniwy, by poszukać wzmianki na temat beta testów w google, dlatego podaję Ci link z FAQ o beta testach:

http://us.battle.net/d3/en/blog/3435025

Opublikowano

Up zgadzam się z tobą..

Kolega Wiater31 myśli że pozjadał wszystkie rozumy i Diablo oraz Blizzarda zna lepiej od ich samych...

Siema Eniu;)

Opublikowano

Ja również uważam iż fabuła gry diablo jest mało ważna, chyba tylko niedorozwój może podniecać się tak czymś do czego nie przyłożyli się nawet producenci, w grach Action RPG stawia się nacisk głównie na rozgrywkę, to dzięki niej ludzie spędzali setki godzin przy battlenet. Więc moim zdaniem jesli komuś nie uda się dostać na beta testy i nie będzie pewny czy warto kupić gre już przed premierą może spokojnie poczekać aż cena opadnie lub sprawdzić grę w inny sposób zanim zainwestuję w oryginał ;)

I may not be the strongest.

I may not be the fastest.

But I'll be damned if I'm not trying my hardest

Opublikowano

Pewnie będzie tak jak w przypadku WoW-a free Trial do 20 lvl pużniej wykupienie klucza na orgin konto na miesiąc lub wiecej.

Może Blizzard zrobi podobnie jak z wow-em puści wersje free trial pużniej tylko kupić klucz i uaktywnić na zawsze .. dla tych co chcieliby sprawdzić czy warto kupować Diabełka :D

Oczywiście wszystko ograniczone w Trialu :angry:

Opublikowano

Jap------ jak stare baby normalnie ..

Powiem to raz krotko i zrozumiale

Tak gra jest warta pre ordera i

Tak jest warta czasu

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

Jap------ jak stare baby normalnie ..

Powiem to raz krotko i zrozumiale

Tak gra jest warta pre ordera i

Tak jest warta czasu

I można zamknąć:D

Siema Eniu;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja kupuję Diablo 3 Gdzieś około Grudnia żeby kosztowała około 100 - 150 zł, i żeby było mniej błędów w grze bo mimo otwartej bety dało się zauważyć je. Mało, lecz co prawda to wstyd po 11 latach tworzenia.

Opublikowano

ja rowniez mam zamiar zakupic Diablo 3 :) Diablo 2 to byla wspaniala wciagajaca gra :) mam nadzzieje ze ta bedzie rownie emocjojujaca :)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

Ja właśnie nie wiem czy kupować Diabełka III :D

Lecz jak oglądałem filmiki z beta testów gra wyglądała zayebiście.

Za duża sygna.. a ja się tak namęczyłem :/ xD

Opublikowano

Jak macie zmiar kupić to sobie możecie poczekać. Na allegro zamówienia na boxy i keye są na 4 tygodnie do przodu, a na bn sam key kosztuje ok 250zł (60 euro) więc troszkę lipa. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...