Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]XGC

PavlluS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mam problem zainstalowałem XGC sciagnolem launchera z stronki i klikam start game i cos takiego wyskakuje pomużcie prosze

beztytuueyox.png

Moje TuTki
[Team Fortress2]

http://www.mpcforum.pl/topic/539257-tutjak-zdobyc-bron-za-darmo/

Jeśli ci pomogłem proszę daj "Lajka"
deadspace2signaturebylz.png

Opublikowano

A więc mam problem zainstalowałem XGC sciagnolem launchera z stronki i klikam start game i cos takiego wyskakuje pomużcie prosze

beztytuueyox.png

opcja1. Ponowna instalacja

opcja2. Ściągnięcie pliku z netu od innych użytkowników

opcja3. Jeśli istnieje guzik check files w launcherze warto go kliknąć

opcja4. Ponowne ściągnięcie instalki

opcja5. Zwrócenie się na ich forum / do ich supportu o pomoc lub przeszukanie internetu w sprawie sprawdzenia czy inni urzytkownicy nie mieli podobnych błędów.

Postępuj zgodnie z tymi krokami według kolejności napisanej przezemnie, która jest uzasadniona stosunkiem czasu i nakładu pracy od najmniejszego do największego ,a na pewno uruchomisz to coś. :D

W sumie taki tutek by się przydał chociaż myślałem że to oczywiste ;p

“The body is but a vessel for the soul, a puppet which bends to the soul's tyranny. And lo, the body is not eternal, for it must feed on the flesh of others, lest it return to the dust from whence it came. Therefore must the soul deceive, despise and murder men.”

―A.J. Durai

Opublikowano

Zrób to co wyżej :) Jeśli dalej to samo to spróbuj zainstalować bibliotekę dll-ek (DirectX)

Opublikowano

dodam też że gdy włączam to pojawia się coś takiego razem z tym 1 screenem ]beztytuudfk.png

Moje TuTki
[Team Fortress2]

http://www.mpcforum.pl/topic/539257-tutjak-zdobyc-bron-za-darmo/

Jeśli ci pomogłem proszę daj "Lajka"
deadspace2signaturebylz.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zainstaluj go w folderze gdzie masz pobrana instalke ja tam musialem zrobic, sam nwm czemu tak musialo byc ... Ten server jest niedorozwiniety pod wzgledem instalacji .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...