Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wyrzuciło mnie z gry i dostałem 70lvl

eloss99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć znowu coś mi się popsuło. Tym razem wszedłem do gry wczytytywala sie mapa potem wyskoczyl jakis blad i dostałem 70lvl . Nie wiem co zrobic , bo jeszcze bana za to dostane . Prosze pomóżcie. Na dodatek mam steam i to wszystko się zapisało jak np. na hacku chce sobie zrobic 1 lvl to nie dziala jak wejde potem do gry to znowu jest 70.

Opublikowano

Norma. Schakowany serwer, ktos ustawil wszystkim 70lv .

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

Są takie mody ,pewnie było tak , że koleś ustawił wszystkim 70 lvl , a potem wywaliło go z gry , lub sam wyszedł , był błąd i masz 70 lvl ;/ .

Opublikowano

Są takie mody ,pewnie było tak , że koleś ustawił wszystkim 70 lvl , a potem wywaliło go z gry , lub sam wyszedł , był błąd i masz 70 lvl ;/ .

a bana nie dostaniesz vac juz sie grami nie iteresuje tylko raporty

­

Opublikowano

też tak miałem , na początku było napisane unlocked 10 challanges , 20 , 30 ,40 itd więc szybko wyszedłem z gry a tu patrze 70 lvl -.- super ... musiałem specjalnie hacka ściągać żeby ustawić sobie poziom taki sam jaki miałem.. i usunąć dodatki do broni których nie miałem.

Opublikowano

Nic się nie dzieje.

Na pewno bana nie dostaniesz.

Sam kiedyś taki znalazłem.

W przerwach przechodziłem na kolejny prestige.

Miałem all emblematy, kamuflaże . ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...