Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Tanich KD, łatwym expie,Drop ulepszaczy szybki

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. ( PRIV)

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

virtual, glador

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zwiekszonym respie metkow , ilosc ludzi na serverze tak zeby ktos wogle gral
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa bez isu tym bardziej allegro. Najlepiej gdyby byl to server MEDIUM / HARD
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zwiekszonym respie metkow , ilosc ludzi na serverze tak zeby ktos wogle gral

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa bez isu tym bardziej allegro. Najlepiej gdyby byl to server MEDIUM / HARD

Nagroda za pomoc: Lajk

Ravia.eu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zwiekszonym respu metek , ludzi tyle zeby byla przyjemna gra , skile
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Najlepiej gdyby byl to MEDIUM na wzor niemieckiego priivka shiro2

Nagroda za pomoc: Lajk !

Dzieki za pomoc ; ]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer pvp, bez pro broni w is (hammer) rejestracji za zł (promt2) is = op (divine world)
Dodatkowe informacje: może być zagraniczny
NAGRODA ZA POMOC: limit like

Opublikowano

Ravia.eu.

Grales na ravi? .. ;/ Ilosc ludzi powoduje zdenerwowanie a to na czym Mi naprawde zalezy - resp metkow nie ma tam miejsca i nigdy tak nie bylo..

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zwiekszonym respu metek , ludzi tyle zeby byla przyjemna gra , skile

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Najlepiej gdyby byl to MEDIUM na wzor niemieckiego priivka shiro2

Dzieki za pomoc ; ]

Nervil.pl
Opublikowano

Dzieki za pomoc ; ]

Chyba najbardziej będzie Ci pasował RevenaMT2

LINK DO PREZENTACJI - www.mpcforum.pl/topic/1054964-revenamt2pl-dedykmedium/#entry8992618

ZAPRASZAM DO OCENIANIA DISSóff

Nakou vs aprzestan > www.mpcforum.pl/topic/1053579-pojedynekdiss-vs-ktos-d/#entry8994553

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwym expie ale bez przesady, na dużej ilości ulepszaczy, tam gdzie gra dużo ludzi i sporo epików jest.
Dodatkowe Info: Serwerem idealnym dla mnie był Senthia ale wbiłem już tam dawno 250lvl, full eq, adasie +9 i szukam serwera na którym znowu posiedzę z miesiąc, dwa. Potrzebuję serwera gdzie są nowe mapy, dużo broni i zbrojek i żeby była zabawa, dungeony albo coś. Wiem że jestem wymagający ale powstają teraz serwery na max tydzień a na xenox, virtual, pandora itp. już grałem i nie chce mi sie wracać :P
Nagroda za pomoc: 5 i like :)

Onyks - 101lvl [ON]

Serwandes - 90lvl [banned] | 70lvl [OFF]

Gram na privach pod nazwą Donath !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwym expie ale bez przesady, na dużej ilości ulepszaczy, tam gdzie gra dużo ludzi i sporo epików jest.

Dodatkowe Info: Serwerem

idealnym dla mnie był Senthia ale wbiłem już tam dawno 250lvl, full eq,

adasie +9 i szukam serwera na którym znowu posiedzę z miesiąc, dwa.

Potrzebuję serwera gdzie są nowe mapy, dużo broni i zbrojek i żeby była

zabawa, dungeony albo coś. Wiem że jestem wymagający ale powstają teraz

serwery na max tydzień a na xenox, virtual, pandora itp. już grałem i

nie chce mi sie wracać :P

Nagroda za pomoc: 5 i like :)

Eruris.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

- Serwerze OLDSCHOOL z małą ilością dodatkowych broni/zbroi (najlepiej bez biżuterii).

- Miło by było gdyby mimo małej ilości dodatków exp nie był zbyt trudny (szukam przyjemnej gry w starym stylu mt2)

- Liczba graczy 300+

Dodatkowe Info:

- Serwer bez znaczenia czy polski czy zagraniczny (PRIV)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy / 4fun. szybkie wbicie lv oraz szybkie zrobienie eq , serwer który istnieje juz ponad pol roku. najlepiej 5 bonow w eq.
Dodatkowe Info: lv max 250 , nie za duzo nowego eq , nie za duzo nowosci typu pety , system energi..
Nagroda za pomoc: LAJK :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

- Serwerze OLDSCHOOL z małą ilością dodatkowych broni/zbroi (najlepiej bez biżuterii).

- Miło by było gdyby mimo małej ilości dodatków exp nie był zbyt trudny (szukam przyjemnej gry w starym stylu mt2)

- Liczba graczy 300+

Dodatkowe Info:

- Serwer bez znaczenia czy polski czy zagraniczny (PRIV)

Ravia.eu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: priv medium tak z 150-250 max lvl wolabym raczej tak z 150 ale moze byc 250
Dodatkowe Info:Koniecznie musi to być serwer z sztabkami co locą z mobów i ,żeby dało się robić gildie na mniejszym lvlu i ,żeby nie wbijało się na wilkach w 5 minut całego lvlu gildi.Musi tam grać coś tam tam ludzi ,żeby nie było tam pustek , ale od chu.. też nie może być.Ale to jak już nie macie takiego serwera co tam tak średnio osób jest to może być tam gdzie od ch ludzi gra.
Nagroda za pomoc:Lajk

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: priv medium tak z 150-250 max lvl wolabym raczej tak z 150 ale moze byc 250

Dodatkowe Info:Koniecznie musi to być serwer z sztabkami co locą z mobów i ,żeby dało się robić gildie na mniejszym lvlu i ,żeby nie wbijało się na wilkach w 5 minut całego lvlu gildi.Musi tam grać coś tam tam ludzi ,żeby nie było tam pustek , ale od chu.. też nie może być.Ale to jak już nie macie takiego serwera co tam tak średnio osób jest to może być tam gdzie od ch ludzi gra.

Nagroda za pomoc:Lajk

Widzę, że chodzi Ci głównie na zarobek botem. Polecam do tego serwer virtualMT2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: priveasy/4fun tak z 150-250 max lvl moga byc 6/7 bony ale tylko do expa , bez nowosci typu system energi i system petow/zwierzat
Dodatkowe Info: latwy exp , szybkie wbicie lv , dosyc latwe zrobienie eq , trudnosc w wybonowaniu eq , serwer ktory istnieje juz ponad 3 miesiace , no i spora ilosc graczy ( za duzo tez nie ) .

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Moze byc Global, moze byc Priv Hard na podobienstwo MT2 Globala. Zeby bylo malo nowych bronii itd.
Dodatkowe Info: Duzo graczy, zeby ekonomia byla spoko. Ulepszacze jak na PL, zmianki itd. zeby lecialy z Metinow.
Nagroda za pomoc: Lajki?

61093c6efb.png

Opublikowano

Hej !

Nie wiem gdzie grac pomocy ! xD

Zalezy mi najbardziej na : 4fun/easy. Stalki i truty u NPC. KD i wszystkie / czesc ulepszaczy u npc. 6 skill u woja , 6/7bon u npc (moze byc a nie musi) MUSZA znajdowac sie na tym serwerze kamienie metin takie jak na priv no i oczywiscie dodatkowe na wiekszy lvl :) szybki exp i drop + drop yang. I zeby latwo sie bonowalo eq no ale to nie koniecznie ;p

Nagroda: Lajki ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, Łatwy medium, Aby grało na nim grało z 400+ graczy dziennie i aby nie był stary max 3 miesiące.
Dodatkowe Info: Nowe systemy, Nowe mapy, Nowe bronie zbroje biżuteria i aby nie za łatwo się grało i nie za trudno.
Nagroda za pomoc: Lajki !

ddz8gi.png

Opublikowano

Hej !

Zalezy mi najbardziej na : 4fun/easy. Stalki i truty u NPC. KD i wszystkie / czesc ulepszaczy u npc. 6 skill u woja , 6/7bon u npc (moze byc a nie musi) MUSZA znajdowac sie na tym serwerze kamienie metin takie jak na priv no i oczywiscie dodatkowe na wiekszy lvl :) szybki exp i drop + drop yang. I zeby latwo sie bonowalo eq no ale to nie koniecznie ;p

glador s1

805491408806070489277.png

Opublikowano

Hej !

Divineworld S2

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...