Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koty Widzą Duchy?

Koty Widzą Duchy?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Koty Widz? Duchy?

• tak
      4
    • nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi bardzo często giną psy a kot to ciągle po podwórku chodzi to pod samochód nie wpadnie no to tak wydaje mi się że koty widzą duchy ponieważ mój kot wypiął pazury i tak jak zawsze kot odstrasza(wiecie o co mi chodzi) no i patrze mój kot tak dziwnie(tak jakby widział psa) robi i nagle ucieka patrze dookoła a tu nic niema

wierze w duchy magie itp

chce usłyszeć wasze zdanie o tym kocie i weźcie pogadajcie ze mną na poważnie a nie tylko odpierdalata nie wiem co chce pogadać z normalnymi ludźmi jak masz pisać buhahaha zal mi cie itp to w ogóle nie na temat to lepiej nie pisz nic

@

wejdźcie sobie na Google i wpiszcie

To jest ukryta treść, proszę

bo mi kumpel mówił (24 lat) ze jak za długo kota w rekach trzymasz(on pochłania duchową energie i jak chce uciec a ty mu nie dasz to on umiera z nadmiaru duchowej energi i trzymałem kota i się wyrywał(szarpał i miałkał) to go pościłem i se poszedł

Opublikowano

Ja tez czasami widze duchy xD.Wez odpusc sobie,kot sie rozciaga moze albo cos ,a ty odrazu ze duchy widzi :P

I nie wierz w zadne magie itp bo to glupoty ;)

Opublikowano

Humf, jeżeli twój kot widzi duchy (a ty w nie wierzysz) to jesteście sobie równi.

A tak serio, wydaje mi się mało prawdopodobnym, żeby kot widział duchy, może jestem jakąś osobą o zamkniętym umyśle, ale nie wydaje mi się.

Poza tym, jednego z moich kumpli przejechał samochód, jak miał 8 lat.....mój dziadek nadal żyje. Dziwne?

reklama RMCF1902

Opublikowano

Skoro kot dziwnie się zachowuje to musisz mieć ducha. Jeżeli czujesz jakiś oddech na karku to na 99% jest to duch Pedo Bear'a bo on atakuje od tyłu. Lubi dziewczynki, więc jest 1% szans, że to nie on. Ale lepiej pilnuj tyłka.

Opublikowano

Dordo, naprawdę, mogłeś być łagodniejszy....

Przecież można równie dobrze wyśmiewać dowolną religię...Macie dowody na istnienie Boga? Nie. Ale w niego wierzycie (To znaczy, jak mi się wydaje, większość). Macie dowody na istnienie duchów? Nie. I w nie nie wierzycie? Dlaczego? Odpowiedzcie sobie sami...

reklama RMCF1902

Opublikowano
Skoro kot dziwnie się zachowuje to musisz mieć ducha. Jeżeli czujesz jakiś oddech na karku to na 99% jest to duch Pedo Bear'a bo on atakuje od tyłu. Lubi dziewczynki, więc jest 1% szans, że to nie on. Ale lepiej pilnuj tyłka.

Prędzej murzyn. Zapewne chowa się w szafie ;<

Opublikowano
bo mi kumpel mówił (24 lat) ze jak za długo kota w rekach trzymasz(on pochłania duchową energie i jak chce uciec a ty mu nie dasz to on umiera z nadmiaru duchowej energi

To wy wszyscy tam jesteście ostro je*** :lol:

Prędzej murzyn. Zapewne chowa się w szafie ;<

Sam jesteś mudżyn D: murzyn w szafie jest stary. Teraz trzeba uważać na kaszank0natora O_O

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...