Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co o tym sondzicie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu co to znowu za Fake xD. To jest nie realnie że ,,TRZECI'' uczeń podstawówki zarabia więcej niż jego rodzice. Co ten internet robi z ludźmi. FAKE !!

Opublikowano
Zarabianie pieniędzy on-line jest teraz tak proste, że co trzeci uczeń podstawówki zarabia więcej niż jego rodzice!

Fajna ściema. Istny dobrobyt w zielonej wyspie zwanej Polską. Cudak Tusk sprawił cud ! Dzieci zarabiają na rodziców, że ja pierdolę !

No i jeszcze ten algorytm DUPLIKACJI

facepalm.jpg?v=c8c6

jqeuR.png

Opublikowano

Up co się tuska czepiasz? Jakaś pała myśli że zarobi na wyłudzaniu pieniędzy w systemie zwanym piramidą. Oczywiście że możma zarobić grubą kasę ale tylko te osoby które znajdują się na samym szczycie tej piramidy. Tam jest może napisane że dzieci zarabiają więcej w Afryce od swoich rodziców...

Opublikowano

Proszę Cię, jeżeli rzeczywiście by to działało to ludzie lali by na pracę i całymi dniami siedzięli w necie i zarabiali ile chcieli.

bez reklam.

Opublikowano

O kurwa! padłem, ze śmiechu. Co 3 koleś z podst. zarabia więcej niż jego rodzice hahahahahaha o kurwa. Starzy trzepią po np. 4.000 zł a on więcej ? padłem. Fail na fail'u jest w tym tekście. Pewnie napisał to jakiś "chłopczyk z podstawówki" Bujda !

graphic.png

Weteran
Opublikowano

Szukają ludzi, którzy nie czytają regulaminów i potem wpadają w oszustwa..

Standard.

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...