Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki dedyk wybrać ? Jak zrobić ItemShop ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym postawić serwer. Potrafię przerobić pliki serwerowe i z tym sobie poradzę jednak mam kilka innych problemów. Mogę dać 200 zł na miesiąc na serwer dedykowany, zastanawiam się jaki wybrać serwer dedykowany ( ewentualnie VPS ), abym nie musiał wgrywać żadnych antywirusów itd. Tak więc potrzebuję informacji o tym jak przeprowadzić instalację moich, przerobionych już plików serwerowych na serwerze dedykowanym lub VPS. Po drugie wypadałoby zrobić ItemShop na serwer, aby zbierać fundusze na jego rozwój i utrzymanie, więc potrzebuje informacji na temat tworzenia strony WWW oraz ItemShopu. Z góry dziękuję za pomoc.

Kocham mame

Opublikowano

Mhmm. Bo myślałem czy by go nie wziąć na początek, ale skoro nie uciągnie dużo osób to sobie od puszcze.

Kocham mame

Opublikowano

Do testów nie ma problemu bo ja mogę na hamachi sobie stawiać tylko chciałbym zrobić już porządny serwer.

Czy wie ktoś jak zrobić stronę WWW wraz z ItemShop`em i rejestracją ?

Kocham mame

Opublikowano

ja proponuje dedyka z ovh.pl bo na kimsufi łącza są only 100mbs a na ovh można mieć 1 gbs oczywiście w odpowiedniej cenie...

BANER468.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...