Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Shaco vs Veigar vs Twisted Fate vs Te emo vs Tryandamre

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trynda

+Ulti

+Leczenie

+Kryty

+Slow ;)

+Darmowe przenikanie przez sciany

+Brak many

-Jeden stun i tryndy nie ma

Powiedz mi czym lubisz grac czy ap/ad/hybrydami

Opublikowano

Hybryda- połączenie ad i ap np. Jax

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Na twoim poziomie czyli gdzieś 10-25 (przewiduje bo nie wiesz co to hybryda) że tryn będzie najlepszy ale możesz spróbować veigarem.

+ nieskończona ilość ap.

+ większość postaci ap na midzie ma na combo

+ aoe stun

+ taki sobie escape system

- mocno papierowy

- olaf bardzo mocno go kontruje

- potrzebuje stacków z Q żeby w late też niszczyć.

Dodam jeszcze że żeby nie lamić potrzebujesz smartcastów.

Opublikowano

To co up. Też jestem za jaxe'm. Jeżeli ci nie przypadł do gustu to weź ewentualnie trynde. Ale lepszym wyborem będzie Jax.

Opublikowano

Jax na erly niszczy. i na late także jest potężny :) Szybo nie padniesz a mocno bijesz wspaniała postać :)

eune

Opublikowano

najprostszy jest trynda(odpalasz ulti i bijesz) a najmocniejszy veigar i jego ulti( im więcej ap ma enemy, tym więcej wali, więc w late się zdarza, że bierze takiego malze na skilla)

Opublikowano

Jeżeli chcesz szybko pokonać wrogów polecam Shaco. Szybka jungla, system ucieczki i gonienia, slow, kryt ze skilla, fear, własny klon, dobre DMG.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Twisteda nie polacam ciężko się nim ogarnąć, a pozatym na początku lami. Tylko skli pod W ma moc ;)

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Polecam Ci Shaco albo Veigara. Na początek nauczysz się grać dobrze trudnymi postaciami. Może Veigar nie jets trudny ale nauczysz się trafiać ze stuna.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Jeżeli chcesz szybko pokonać wrogów polecam Shaco. Szybka jungla, system ucieczki i gonienia, slow, kryt ze skilla, fear, własny klon, dobre DMG.

Więc tak: shaco nie jest junglerem tylko counter junglerem, bo ma za wolną jungle. Ma może troszke dmg i escape, ale nafeedowany veigar rozłoży go na skilla. Wystarczy cc i shaca nie ma. Ogólnie jest useless

Opublikowano

Jeśli chcesz być supportem, to śmiało bierz Twisted Fate

Rozgniatać 1 vs 1 ? Jax.

Walić wielkie kryty i jednocześnie być "nieśmiertelnym" - Trynd.

Veigar - E-W-Q-R - takie combo i po wrogu ;]

Opublikowano

TF moze byc mocny w AD jak i w AP tak wiec dwa w jednym ale gra nim wymaga sporo ogaru. Jesli chcesz prosta ale i mocna postac to Trynda jest ok. Teemo tez jest sympatyczna postacia. Shaco odradzam - ciezko nieraz ogarnac ( zaleznie od przeciwnikow ) a w Late Game i tak nie wiele robi.

2536842761.png

Opublikowano

Wg. mnie Shaco. Teraz dostał buffa, dzięki czemu stał się rasowym zabójcą.

nieprawda, on się po prostu stał mniej useless, ale nadal taki jest. Veigar ma go na skilla, a pierwszy lepszy caster na ćwierć comba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...