Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z serwami metin2 ? =.=

WhyNo CzemuNie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, piszę to po to abyście sobie uświadomili Ci co robią serwery, że jeśli macie robić jakieś gówno gdzie gra po 10-30 osób to nawet nie róbcie, takie jest moje zdanie..

Patrząc na dzisiejsze serwery to tylko za głowę się złapać, jest tego pełno a w tym 1-2 normalne serwery gdzie można grać bez żadnych problemów , jak nie problemy ze stroną to z serwerem jak nie z serwerem to znów coś się dzieje.

Na MpcForum jest bardzo dużo zdolnych osób aby zrobić coś naprawdę dobrego, a mianowicie serwer na którym grałoby wiele osób , dobrze by się grało i wgl. Zamiast robić serwery samemu i wystawiać je na forum to połączcie Swoje siły i zróbcie coś naprawdę dobrego. Wiem, że jest to trudne , alee. " dla chcącego nic trudnego " Jak masz trzymać jakiś serwer i za niego płacić a naprawdę Ci się to nie opłaca to zrób coś innego.

Nie rozumiem takich którzy robią serwery hard gdzie gra 15 osób, skoro jest pełno bardzo dobrze dopracowanych serwerów hard.

Proponowałbym jeszcze aby na forum do publikacji serwerów zostały dodane wątki ;

Serwery hard.

Serwery medium.

Serwery easy/4fun.

Na pewno nie jest to trudne, a ułatwiłoby to pracę na forum jak i szukanie serwera.

Dziękuję tyle ode mnie, pozdrawiam CzemuNie !

trolololololor.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...