Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Crashowanie CA

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wam,mam pytanko. Co może powodować crashe CA ? Gram sobie,gram,a tutaj nagle lag i widzę pulpit -.- Dodam,że te problemy mam od czasów ostatniej konserwacji w środę .

9368_gold.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Hmm..

A coś Ci po tym wyskakuje ?

Typu out of memory ??

Miewałem takie akcje , bez podstawne crashe CA.

...

Masz na komputerze jakieś stare hacki ?

Usuń.

Użyj CClean'era i powiedz czy podziałało.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Hhhm...

Omuś to wygląda na znany już Ci przykład "nexon faila" ;D

A masz może zawalony cały dysk twardy ??

Bo też może przez to wynikać spowolnienie itp.

Warto trochę mieć tego wolnego miejsca.

Szczególnie tam gdzie system masz zainstalowany..

Co do crashy , serio miałem takie coś ale to olałem.

...

Opublikowano

Hmmm Maxiu co do wolnego miejsca na dysku to mam masę . Grę zainstalowałem na dysku E gdzie mam jeszcze ponad 100 Gb w zapasie ;/ Znając życie to nie tylko ja mam ten problem . Pozostaje czekać do konserwacji lub patcha pewnie .

9368_gold.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

No tak.

Nexon fail.

Nic z tym nie zrobisz.

Inna sprawa by była jeżeli by Ci to występowało też w innych grach ;/

To wtedy sprzętu wina , w co wątpie.

Opublikowano

Zrób reinstalla CA bo możliwe, że co ci się źle pobrało. Tylko przed tym pierw usuń cały folder Nexon'a z dysku.

Opublikowano

Mam to samo,wyłącza mi się.tylko jakoś na cw nigdy mi się nie wyłączyła gra,ale mi to się dzieje raz na jakiś czas

Reinstal nie pomógł i te inne sposoby.

Opublikowano

Czasami też mam taki problem ale z out of memory lub Combat Arms przestał działać,a co do ciebie to tak jak mówi Max to jest 'nexon fail' ;/

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Mam to samo,wyłącza mi się.tylko jakoś na cw nigdy mi się nie wyłączyła gra,ale mi to się dzieje raz na jakiś czas

Zawsze jak się wchodziło na klanowy , to odrazu widywałeś pulpit ^^

Opublikowano

a wiecie czemu jak wbijam na cw to mnie crashuje? np. jestem na servie alpha i koles mnie invituje klikam na ok i mi wywala ca -,-

a jak dam na kolesia join to mnie tez crashuje -,- to troche denerwuje :/

jest jakis sposob na to?

naszczescie nie za kazdym razem :D

Bywalec
Opublikowano

Kurde u mnie to jest i u ludzi odemnie też ;/

Zauważyłem że jak zaczynam epić na FT czy tam QR to mi zawsze wywala, a na normalnej grze nie ;/

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Jak Max napisał jest to (nie pierwszy) błąd Nexona. Pamiętam, kiedyś gdy chciałem do kogoś wbić z komunikatora od razu crash. Gdy zmieniałem serwer = crash.

Teraz już to na szczęście minęło. Trzeba po prostu czekać cierpliwie, gdy Nexon dostanie już 0.5 mln zgłoszeń co do błędu i może ruszy dupę, bo jak na razie to tylko liczy na kase, a nie dba o graczy.

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Tak samo zaobserwowałem,że po konserwacji o wiele dłużej uruchamia mi się gra ...

Niestety i ja to zauważyłem i kur... niestety mi też Crashuje po 5 min o co z tym chodzi ?

GirL_B4SS.png
Opublikowano

teraz w ogule nie dziala mi ca pisze lost connection z serwerem przed logowaniem ale po skakaniu zolnierzyka.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...