Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Strong Man Pack

kondi80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tej paczki.

Mam premium bronze jeszcze ponad 20 dni i chciałbym kupić tą paczke.

I tu moje pytanie: jak się kupi tą paczkę to trzeba ją aktywować jakoś czy sama się po kupnie aktywuje ?

Nie chciałbym stracić bronza więc się pytam.

Opublikowano

umnie sama się aktywowała więc nie wiem jak uciebie będzie ja miałem golda na 3dni i kupiłem to paczkę i miałem 33dni ale nie wiem jak będzie z bronzem.

Opublikowano

Jeśli kupisz teraz golda, a masz bronza, to jak skończy Ci sie gold, to mozesz napisać do supportu, żeby aktywowali Ci bronza :)

Dla tych co będą pisali, że glupoty pisze, to niech najpierw sprawdza, a potem pisza.

Opublikowano

Sprawdzałeś to jakoś ? Czy to zadziała ? Mam premium bronze z allegro jak coś, nie wiem czy to ważne ale wolę się upewnić żeby nic nie zepsuć.

Opublikowano

Czyli mogę spokojnie próbować i po skończeniu premy napisać ticketa o zwrócenie bronza ? :D

Opublikowano

możesz próbować ;] ja kupilem jak mialem 3 dni golda i mi zsumowało a kolega mial 10 dni silva i mu zajebało ale się nie martwił i kupił jeszcze 1 więc teraz ma 57 dni golda ;] ;]

ironweek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...