Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Sie Dzieje Z Mpc

lusssak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zauważyłem że modki nie ogarniają Mpc. Chodzi tu głównie o zamykanie prezentacji serwerów tak jak to się stało z prezką Tiliana, a wcześniej Otherworld. Czemu autorzy tematów i zapewne właściciele serwerów muszą ponosić konsekwencje tego ze 3 czy 5 osób(głównie ludzie którzy chcą zaszkodzić serwerowi lub neosy które nie umieją czytać i spamują" Kiedy start") zacznie spamować w temacie. Zacznijcie blokować możliwość pisania postów dla tych osób to zaraz się zrobi spokój. Traci tylko na tym serwer, bo jak ktoś zauważy ze temat zamknięty to nie wchodzi w prezentacje i już kilka osób mniej zagra. Tak wiec przemyślcie to zanim będziecie zamykać znowu inne prezentacje.

Opublikowano

Popieram Cie w 100procentach. Omek, napisałeś w innym temacie, ze jeszcze taki temat i user - (admin tilian) dostaje blok na posty .. Żalosne. ;] to jego wina, że pajace piszą chuj wie co ?; o Nie. A sądzę, że najłatwiej jest ukarać jednego użytkownika niż masz banować/warny dawać połowie mpc, prawda ?

To moje pytanie nasuwa się takie ;

Po co piszesz się na rolę modka ?

trolololololor.jpg

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś przekazu.Napisałem to w tym 2 temacie i skierowane było to do autora 2 tematu,nie admina Czegoś tam .

Powiem tak : Jeżeli mody metina za przeproszeniem " Przestałyby się opierdalać " to do czegoś takiego by nie dochodziło

Jeżeli im się bd chciało to oczyszczą temat i go otworzą . To jest w ich interesie,ja nie mam tylko metina,ale całe forum

9368_gold.png

Opublikowano

Omek ma rację. Jeśli ktoś nie potrafi wywiązać się z obowiązków niech się zastanowić czy dalej powinien pełnić tą funkcje.

Dignox W każdym temacie jest spam, a jednak nie zostaje zamykany/oczyszczony, tylko tematy które cieszą się dużą popularnością. Nie wiem może moderatorzy chcą pokazać że coś jednak robią. Wejdź sobie w byle jaki temat tutaj i w zapowiedziach i się dowiesz o czym mówię, połowa postów to spam. I to nie jest wina założycieli tematów tylko modków którzy nie ogarniają działu Jeśli tematy będą zamykane z powodu ilości stron z odpowiedziami to nikt nie będzie tu reklamował serwerów.

Opublikowano

i tak juz coraz mniej osob reklamuje u nas serwerow bo ich tematy sa zamykane za gowniany blad.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Prawda jest taka, że to wina moderatorów bo oni się tylko opierdalają. Mimo to że ludzie raportują, to oni tak zwanego "chuja" robią.

Autorów bezsensownych postów można byłoby ukarać, a cały temat wyczyścić... Ale co tam, oni mają to w dupie. Chociaż chyba powinni przeprowadzać rekrutacje że jeden mod = jeden dział. Bo inaczej nie wyrobią...

Wnioski?

Więcej pracy moderatorów lub zwiększenie rekrutacji na to stanowisko...

Opublikowano

Prawda jest taka, że to wina moderatorów bo oni się tylko opierdalają. Mimo to że ludzie raportują, to oni tak zwanego "chuja" robią.

Autorów bezsensownych postów można byłoby ukarać, a cały temat wyczyścić... Ale co tam, oni mają to w dupie. Chociaż chyba powinni przeprowadzać rekrutacje że jeden mod = jeden dział. Bo inaczej nie wyrobią...

Wnioski?

Więcej pracy moderatorów lub zwiększenie rekrutacji na to stanowisko...

Dokładnie i popieram 100% :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak by chcieli to by to w pare minut zrobili . Omek ty ku rwa masz całe forum na sobie , To czemu ku*** nie możesz przeprowadzić rekrutacji ?! Ja je*** zamykając tematy nie ukaracie ludzi którzy spamili , ale tylko tych co zrobili prezentacje ... Weź sobie zrób teraz dobrą prezentacje .... Potrzeba na to od 1/2 godzin z dobrą grafiką itp... Bo inaczej gracze nie chcą grać.

Opublikowano

Ale ty też możesz oczyścić więc w czym problem ?

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Po co takie tematy? -.- Kurde weź człeniu się ogtarnij . Dobrze jest jeżeli są zamykane to z jakiegoś powodu. Othera zamkneli na prośbe. Czytaj tematy dokładniej , a nie piszesz jakieś bzdury o modach. Wszystko jest na swoim miejscu ^^.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

A czy on jest Moderatorem Metin2 ?? Nie wiec to nie do niego należy czyszczenie tu tematów i warnowanie każdego co spamuje :)

Tym powinni zajmować sie mody i pilnować tu porządku ale chyba im sie nie chce :)

Po za tym mogli by przyjąć kogoś starszego na moda Metin2 bo z tego co mi sie wydaje to same dzieci są co maja szkole bo w tygodniu rano nie ma nigdy żadnego moda ... Często rano ktoś robi jakieś reklamy innych for itp i wtedy modów nie ma bo są w szkole taka jest prawda :)

Opublikowano

Gdyby była normalna dyskusja, nie tylko 3-4 osoby to temat stałby otwarty.

Po 1 : od tego są raporty

Po 2 : odpowiadacie na posty trolli i hejterów, a nie powinniście.

Opublikowano

Mam ponad 20 działów na głowie i nie mam czasu,aby czyścić specjalnie prezentacje w metinie.

Jak by chcieli to by to w pare minut zrobili . Omek ty ku rwa masz całe forum na sobie , To czemu ku*** nie możesz przeprowadzić rekrutacji ?!

Jest rekrutacja,więc nie wiem o co chodzi .

Gdyby była normalna dyskusja, nie tylko 3-4 osoby to temat stałby otwarty.

Po 1 : od tego są raporty

Po 2 : odpowiadacie na posty trolli i hejterów, a nie powinniście.

Popieram to w 100%.Nie dostosowujecie się do tego,a później płacz,że dostajecie warny i piszecie bezsensowne skargi .

9368_gold.png

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś przekazu.Napisałem to w tym 2 temacie i skierowane było to do autora 2 tematu,nie admina Czegoś tam .

Powiem tak : Jeżeli mody metina za przeproszeniem " Przestałyby się opierdalać " to do czegoś takiego by nie dochodziło

Jeżeli im się bd chciało to oczyszczą temat i go otworzą . To jest w ich interesie,ja nie mam tylko metina,ale całe forum

I tu masz rację, bo sam zauważyłem zaniedbanie i wczoraj skargę składałem.

jqeuR.png

Opublikowano

Po co takie tematy? -.- Kurde weź człeniu się ogtarnij . Dobrze jest jeżeli są zamykane to z jakiegoś powodu. Othera zamkneli na prośbe. Czytaj tematy dokładniej , a nie piszesz jakieś bzdury o modach. Wszystko jest na swoim miejscu ^^.

Nie chodzi mi o teraźniejszą prezentacje. Jak wystartował Otherworld to po 20 minutach została zamknięta bo był spam. Mowisz ze wszystko wporzadku na mpc, tylko ze jakby administratorzy pracowali jak należny to nie trzeba było tematów zamykać. Kazdy uzytkownik 2 razy zastanowilby sie zanim by napisał post, bojąc się o warna lub blokadę na posty. A tak Hulaj duszo, piekła nie ma...

Opublikowano

Nie czytam reszty postów, bo nie ma sensu, odniose sie tylko do twojej wypowiedzi. Jestes global modem, a wiec tez jedna z waznijeszych osob na tym forum, to mogłbyś też z tym coś zrobic? Poza tym jeśłi nie ogarniasz wielu dzialow, to czemu masz global moda?

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że jak w prezentacjach są flame czy jakiś bezsensowny spam to po co je trzymać?

Zawsze rozdaję warny a jeśli nadal masowo spamują to zamykam publikacje. Dlaczego? To wy tworzycie temat i dajecie wizytówkę MPCForum...Więc czemu później się dziwicie, że wasze tematy/prezentacje zostają najzwyczajniej zamykane?

Zanim zaczniecie coś pisać/krytykować przemyślcie to ze 3/4 razy.

Opublikowano

Mody MT2 sie opierdalają, a jak przyjdzie co do czego to za darmo mam 20% -.-

Po rozmowie w tej sprawie najbardziej jest mi zal RMCF1902. (ironia)

Jeżeli mod nie ma czasu na pełnienie obowiązków to po co jest modem -.-

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Omek

Mam ponad 20 działów na głowie i nie mam czasu,aby czyścić specjalnie prezentacje w metinie.

No to jeżeli nie masz czasu na dział Metin to po prostu się tym nie zajmuj bo Ci to nie wychodzi.. Pozdrawiam -.-

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że jak w prezentacjach są flame czy jakiś bezsensowny spam to po co je trzymać?

Zawsze rozdaję warny a jeśli nadal masowo spamują to zamykam publikacje. Dlaczego? To wy tworzycie temat i dajecie wizytówkę MPCForum...Więc czemu później się dziwicie, że wasze tematy/prezentacje zostają najzwyczajniej zamykane?

Zanim zaczniecie coś pisać/krytykować przemyślcie to ze 3/4 razy.

O jakie to wygodneeee ! Zamkniemy temat i po problemie prawda ? Czy to jest wina AUTORA tematu, że tu są zazdrosne dzieciaki czy też konkurencja im robi spam by nie mieli reklamy ?

Powinniście dawać warny tym frajerom co flame i spam tworzą i kasować ich posty z tematu ;] .

Nie rozumiem jakim cudem jesteście modkami skoro nie chce wam się dbać o porządek ?

Mało tego dziś sprawdziłem dział metin i nadal są poradniki i tematy z bezuzytecznymi linkami i błędnymi radami (wywala klienta , serwer nie odpala).

jqeuR.png

Opublikowano

O jakie to wygodneeee ! Zamkniemy temat i po problemie prawda ? Czy to jest wina AUTORA tematu, że tu są zazdrosne dzieciaki czy też konkurencja im robi spam by nie mieli reklamy ?

Powinniście dawać warny tym frajerom co flame i spam tworzą i kasować ich posty z tematu ;] .

Nie rozumiem jakim cudem jesteście modkami skoro nie chce wam się dbać o porządek ?

Mało tego dziś sprawdziłem dział metin i nadal są poradniki i tematy z bezuzytecznymi linkami i błędnymi radami (wywala klienta , serwer nie odpala).

To jeśli widzisz takie poradniki to racz to raportować, a nie później jakieś dziwne zażalenia do nas masz. Użytkownicy także pomagają moderatorom zgłaszając linki jakieś niedziałające czy post/temat niezgodny z regulaminem. A nie ma jak to pisać zażalenia. Skoro widziałeś tematy, to wyślij raporta a nie piszesz tutaj jakieś głupoty.

Co do zamykania, jest to wina osób co spamują/wyzywają się w temacie. Jeśli autor będzie chciał otworzyć temat, to może śmiało napisać do moderatora a ten mu go wyczyści oraz otworzy. Faktycznie strasznie trudne do zrobienia. Nie traktuje userów jak dzieci co trzeba nimi kierować jak w przedszkolu, mają swój rozum.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Owszem rekrutacja na modkow,kid jest otwarta, lecz wymagania z dupy wzięte.

Dlaczego tak sądzisz? Mi się wydaje, że te wymagania, które są na dzień dzisiejszy i tak są słabe w porównaniu z ilością użytkowników i możliwościami wykazania się na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...