Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Chcielibyście serwer za starych czasów metka (pliki 2k08)

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otóż kiedy nie było mnie na mpc przez kilka dni pomyślałem żeby was zapytać , czy nie macie ochoty na serwer z początków privów ? Czyli stare textury , bez lvla obok nicku ? Max 120 lvl Ogółem czy chcielibyście reaktywacji Vectery ? Jednakże pamiętajcie to będzie powrót do starych czasów . Nie będzie tu żadnych nowych broni i zbroji z WOW'a . Jeżeli chodzi o mapy to będą tylko katakymby . Czekam na wasze odp. :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jak byś zablokował 1hk dmg itp to może by coś z tego wyszło ale i tak z tego co napisales to wydaje mi sie nudny hard :)

Te nowości wcale nie są takie złe, a mnie już sam brak lvl obok nicku by odpychał na NIE :)

Opublikowano

Te serwery na plikach 2008 były lepsze niż te co są obecne dla przykładu s1 Metin2United

serwer rozpierdalał system grało tam tyle ludzi że teleportując do m1 można było się zbugować w tłumie :D

Opublikowano

Moim zdaniem na plikach 2k08 odpadają ;)

Bez lv obok bym się popłakał lekko ;x

Pliki takie jak sa lecz klimat z tamtych lat to bylo by cos ;)

Właśnie to jest patent na dobry serwer ;)

Opublikowano

To nie problem zabezpieczyć serwer przed hackami , żeby sprawdzać kto ma jaki lvl można byłbo by wpisywać na chatie /(Tutaj nick jakiegoś gracza) I nie byłoby problemu.

Jak byś zablokował 1hk dmg itp to może by coś z tego wyszło ale i tak z tego co napisales to wydaje mi sie nudny hard :)

Te nowości wcale nie są takie złe, a mnie już sam brak lvl obok nicku by odpychał na NIE :)

Bez obrazy ,ale jesteś jak dla mnie ograniczony jeżeli chodzi o privy. Gdzie napisałem że to będzie hard ? Myślisz że 120 lvl to już nudno będzie? Kiedyś ludzie cieszyli się że wg. jest większy niż 99 -.- . Nie grałeś na Vecterze to widać :) Ja chce wrócić do tamtych czasów , bo tyle osób prosi o to , a nie ciągle zwalone pliki panga -.- .

Opublikowano

Ale coś stary Xlast stary system ulepszen ich exp x50 był pamietam a 80 w dzien sie wbijało kolce defa i ataku grało po 4k ludzi to były czasy

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Moze i nie będzie hard ale to co było kiedyś wydaje mi sie nudne teraz każdy liczy na nowości :)

Kiedyś pamiętam jak wchodziłem na priw to jarałem sie ze dużo rzeczy leci ze skile sie wbija kamykami i stanie godzinami wbijanie skili i bonów, pvp itp to był ten klimat tego już nie zwrócisz bo to właśnie było KIEDYŚ teraz teraz jest inaczej :)Kiedyś nawet expienie było inne bo teraz każdy sie spieszy i już na starcie jest tylko m1 - m2 - BO - v2 i już atla w pierwszy dzień a kiedyś tego nie było :)

Nawet jak by wyszedł taki serwer to nie miał by już klimatu z tamtych lat i wątpię żeby dużo osób na nim grało :)

Po za tym chcesz serwer z kiedyś a Atlantyda i Katakumby będą tak ?? Kiedyś tego nie było :)

Opublikowano

Na starym xlast ale takim samym sporo by zagrało

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

xlast to teraźniejszy yitian2 . Tylko że pod IS'a :) Ja chciałbym odtworzyć vectere na której sam osobiście grałem ponad 2 miechy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...