Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kacpi997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam bardzo dobrego laptopa i internet 4mb, lecz niestety nie wiem co mi się czasami dzieje z lol'em (nie zawsze).

Moim problemem jest głównie to że kiedy szuka mi gry to może nawet do 30min dojechać i nic, potem wyskakuje mi że coś nie tak, i czy chce wysłać raport do riot points (oczywiście zawsze wysyłam :> ) po czym muszę wyłączyć grę ręcznie (alt+f4) a kiedy wracam, pisze że opuściłem wybieranie i musze odczekać.

Drugą rzeczą denerwująca mnie w tym, jest to że nie widzę niektórych moich przyjaciół, z którymi siedzę na skypie, nie otrzymuję od nich wiadomości a u mnie są nie dostępni.

Instalowałem jeszcze raz, kliknąłem opcję naprawczą i nie wiem co dalej robić, proszę o szybką pomoc.

Ps: nie wiem czy to ma znaczenie ale mam: win 7, 64bit. ; intel core i7 ,a laptopa posiadam około pół roku więc wątpię żeby problemy techniczne, bo wszystko inne śmiga.

Opublikowano

Ten drugi problem to coś z netem.

Odblokuj firewall.

Z tym pierwszym nie jestem pewien.

Ten raport to chodzi o bugsplat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...