Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Banned

N850sS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałeś bana za "Others", zaraz sprawdzę czy były jakieś raporty na ciebie, tu masz link do tematu:

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=678327

Kliknij CTRL+F i wpisz w pole wyszukiwania swój nick, przeglądarka przeniesie cię automatycznie w odpowiednie miejsce strony.

@EDIT

Były dwa raporty na ciebie, jeden za Harassment, drugi za to, że używałeś broni dla specjalisty, nie mając go.

Opublikowano

jest to mozliwe(wiem ze bylo) jezeli ktos na ft w teamie miale haxa to mogl calemu temowi dac miniguna ale to troche bez sensu ban bo ja z ranga maj2 wchodze na ft gram sobie fajnie nagle lukam mam miniguna od jakies sekundy ktos ss robi i wali reporta mimo tego ze nie mam haxa a ktos inny ma vipa... chyba ze ten koles co cie zareportowal zminil teksture jakies broni na miniguna i zrobil ci screnna naprawde nie wiem o co chodzi dziwny ban. Lol teraz zobaczylem filmik masz m32 jakim cudem ?

-Ushio.png
Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Musiał ktoś mu dać z hacka weapon spawner.

Albo sam twórca filmiku miał podmienione modele .

+ Może dla tego miał na pistola hmm.. ??

Opublikowano

tzn? Runes of Magic? Za samą grę nie dostaniesz bana, ale jeśli masz jakiekolwiek wspomagacze do gier to bym się obawiał ;) Kumpel dostał bana za Trainera do Stalkera ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...